2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7589 بازدید | 241 پست

دوست گل و عزیزم اصلا بابت وضعیت خانوادگیت غصه نخور و انقدر به خودت سرکوب نزن متاسفانه الان دخترای هم سن شما با تحصیلات زیاد که تو بهترین جا هم زندگی فوق لاکچری   میکنن مجردن و حتی یه دونه خواستگارم ندارن و بالعکس دیدم دختری که پدرش معتادبود و بیکار و خاله ها و داییشم معتاد و کارتن  خواب بودن و چندتاشونم زندان خودشونم تو یه اتاق خونه مادربزرگش زندگی میکردن تو جنوب شهر  به زور یه دیپلمم داشت با یه پسره دوست شد بعد ۵ سال هم ازدواج کردن و پسره تویکی از معروف ترین عمارت های تهرانم براش یه عروسی مفصل گرفت و با اینکه نه حهاز درست حسابی دلشت و نه سیسمونی پدرشوهرمادرشوهرش حلوا حلواش میکردن و بهش میگفتن عروس فرنگی امسالم بچه دارشد و تنها دغدغه اش ارایشگاه رفتن و ژل و فیلر زدنه راز موفقیتشم زرنگی خودشه و اینکه ارایشم زیاد میکرد همیشه  وخیلی با سیاسته  اینا رو گفتم که فکر نکنی به خاطر خانوادته ویه وقتی خدایی نکرده ناشکری کنی وضعیت الانت به خانوادت مربوط نیست به زرنگی و شانس و بخت اقباله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره