2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7591 بازدید | 241 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم مامان من با خانواده پر جمعیت ازدواج کرد انقد مشکل براش پیش اومد

خوانواده پرجمعیتم خوب نیست هرچیزی اندازش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
چه مشکلاتی؟

نداشتن حمایت مالی و عاطفی خونه نداشت منم سنم کم بود ۱۵ سالم بود اصلا یک اوصافی

خوب بابا نداشت تو که نمیخواستی با بابای پسره زندگی کنی با خودش بوده دیگه

من اون موقع ۱۵ سالم بود پدر مادرم تصمیم گرفتن .... حتما یچیزی میدونستن که گفتن نه

برعکس میگی خانواده خلوت تری دارند و آرامش داری ،شلوغ که داغون میشی

خوانواده متوسطش خوبه خلوت خلوتم ناخشه

مشکل یتیم بودش چیه؟

ما خودمون مشکلات زیاد داشتیم تبعدشم حمایت مالی نداشت چطور میخواست خونه جور کنه حداقل برا زندگی .....

بعدشم منم ۱۵ سالم بود نمیتونستیم....

چه اشتباهی کردی من اگه برگردم عقب با یه آدم بی خانواده ازدواج میکنم هرچی مشکلات تاحالا داشتم از خانو ...

من اون موقع ۱۵ سالم بود اشتباهی نکردم شاید دلیل یتیم بودنش دلیل خوبی نبود ولی قطعا سنمم برا ازدواج زود بود

من اون موقع ۱۵ سالم بود اشتباهی نکردم شاید دلیل یتیم بودنش دلیل خوبی نبود ولی قطعا سنمم برا ازدواج ز ...

اوکی خب قصد ازدواج نداشتی خانوادت نباید خواستگار راه میدادن من خودم ۲۲ سالگی به بعد که دانشگام تموم شد مامانم خواستگار راه داد

اوکی خب قصد ازدواج نداشتی خانوادت نباید خواستگار راه میدادن من خودم ۲۲ سالگی به بعد که دانشگام تموم ...

من این چیزا سرم نمیشد که اون موقع بعدشم تا اونجایی که یادمه اون تنها خاستگاریه که راه دادن اونم چون ضمانت یکی از دوستای بابام پشتش بود که پسر خوبیه و فلانو بیصار ببام نخواست روی رفیقشو زمین بندازه

من این چیزا سرم نمیشد که اون موقع بعدشم تا اونجایی که یادمه اون تنها خاستگاریه که راه دادن اونم چون ...

باشه حالا ولش کن😉 ولی واقعا دخترایی که با خانواده شلوغ وصلت میکنن عذاب میکشن یکیش خودم که خانوادم خلوت و بی آزار هستن ولی برعکس خانواده شوهرم فضول و حسود و خبرکش و فتنه

باشه حالا ولش کن😉 ولی واقعا دخترایی که با خانواده شلوغ وصلت میکنن عذاب میکشن یکیش خودم که خانوادم خ ...

من عاشق دردسرم تو خوانواده شلوغیم بزرگ شدم .. خوانواده متوسطش خوبه حد میانه