2777
2789

داداشم گفته یه دختر واسه ازدواج معرفی کنم ک دوستم با یه دختر آشنا بود میگفتش خیلی دختر خوبیه بهم معرفی کرد و با اجازه ش شمارشو داد بهم خودمم موندم اولین تماسی ک باهاش میخوام داشته باشم چی بپرسم؟؟؟؟؟؟؟ بعدا ک حرف زدیم یکم ازش شناخت پیدا کردم این دونفر باید همدیگه رو بشناسن و اگه همدیگه رو پسندیدن و روحیات و اخلاق همدیگه رو شناختن عقد کنن 

اگه دنبال دختر خوب می‌خوایید لطفا از خوب بودن براردرتون مطمین بشید 

من تباه شدم...

مادر شوهرم همیشه پزمو میده بین فامیل هاش 

ولی من سوختم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ نباید خود پسر زنگ بزنه باهم آشنا بشن🦕

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بگو سلام عزیزم من ….. هستم 

واقعیتش شما رو یکی از آشنا ها معرفی کرد خیلی از خانومیتون گفت . بگو برای امر خیر مزاحمتون شدم و شرایط داداشت رو بگو

اسم آشنا رو نگو بگو گفتن نگم 

مگ نباید خود پسر زنگ بزنه باهم آشنا بشن🦕

چرا اما اول میخوان من باهاش صحبت کنم دیدم شرایط اولیه ش اوکیه  شمارشو بدم ب داداشم صحبت کنه انتخاب با من نیس ک انتخاب نهایی با دونفره یکم دختره معذب هس میخوان من اول صحبت کنم بلکه یخ شون باز شه😂😂

اگه دنبال دختر خوب می‌خوایید لطفا از خوب بودن براردرتون مطمین بشید من تباه شدم...مادر شوهرم همیشه پز ...

مگه خودتون ب شناخت نرسیدید اخلاق و روحیات ش در زندگی با دوران آشناییت فرق داشت؟؟؟

مگه خودتون ب شناخت نرسیدید اخلاق و روحیات ش در زندگی با دوران آشناییت فرق داشت؟؟؟

اوایل یه چیز دیگه بود 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣