2777
2789
گلم یه آدم تا شدت چه علائماتی رو بستری می‌کنن؟بعد ترخیص کاملا خوب میشن؟

معمولا داشتن توهم و هذیان و افکار خودکشی بعضیام با دستور قضایی بستری میشن

دوتای اخر ترخیصشون با بیمارستان نیست و منتظر حکم قاضی میشنیم

دوتای اول معمولا یکی دوماهه ترخیص میشن اکثرا هم درمان میشن و نیاز هست تا مدت مشخصی دارو استفاده شه و دکتر فالواپ داشته باشه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستری به اوردر پزشک داره..شده برای اختلال افسردگی هم پزشک اوردر بده.تا موارد حاد تر

اوردر چیه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

کلا از شرایط یکی از آشناهامون تقریبا یه ساله افسردگی داره روانپزشک هم چند بار بهش گفته برو بستری شوو ...

این ک بیمارا رو میزنن مال قدیم بود بابا الان اصلا همچین چیزی نی الان بیشتر بستری میکنن برا این ک اولا دوز داروها تنظیم شه دوما درکنارش صب تا شب مهارت زندگی و مشاوره بهشون میدن

خیلی خیلی بهتر میشن نسبت ب قبل درمان

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این ک بیمارا رو میزنن مال قدیم بود بابا الان اصلا همچین چیزی نی الان بیشتر بستری میکنن برا این ک اول ...

در صورتی که خانواده تحت هیچ شرایطی بیماری رو ترخیص شده   دنبالش نرن بیمارستان چیکار میکنه؟

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
نسخه و دستور پزشک.اصطلاحا میگیم اوردرOrder

چه‌جالب

کلا دوست داشتم بدونم چه افرادی رو بستری می‌کنن

ممنونم ازتون🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بيمارستان اعصاب و روان يا بيمارستان روانپزشكي درسته

اره ولی کلمه روانی درست نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا از شرایط یکی از آشناهامون تقریبا یه ساله افسردگی داره روانپزشک هم چند بار بهش گفته برو بستری شوو ...

دارو ميخوره؟

بايد دارو بخوره وروانشناس هر هفته مراجعه كنه حتي تا دو بار در هفته

روانشناس درست حسابي منظورمه

بستري نكنيد  ترجيحا مگه اينكه در حدي بشه ك بخوان شوك بدن و يا افكار توهم و هذيان داشته باشه