2777
2789
از سال 1400در ایران اجرایی شده

از سال ۱۴۰۰ تو ایران جزیره مبیبرن چ عجیب حتا یکبارم نشنیدم غیرممکنه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کودک و نوجوان هم بیمارستان روانی بستری میشن؟ برای چه بیماری هایی؟

اره عزیزم

طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی 

افسردگی و توهم و هذیانم هست 

شاید باورت نشه اما اعتیاد و توهم و هذیان هم زیاد شده بینشون متاسفانه خصوصا بالای۱۱ سال 

طیف اسکیزو هم هست 

ولی بیشتر همون دوتای اول تو کودکا

نوجوونام افسردگی و اعتیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره عزیزمطیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی افسردگی و توهم و هذیانم هست شاید باورت نشه اما اعتیاد و توهم ...

کودکان اوتیسم و بیش فعال رو تو بیمارستان روانی بستری میکنن؟ 

کاربری دست دو نفره

بی انگیزه و بدون هدفه به خاطر فشار مدرسه و درس و امتحان حالش بد شد هرچقدر تلاش میکنه برگرده به درس ن ...

قيد درس رو بزنه ولش كنيد

ارزش نداره

سلامتيش از همه چيز مهم تره برات ي چيزي نوشتم نبودي چون اطلاعات شخصي بود حذف كردم

بعدها هم ميشه درس خوند ميشه دانشگاه رفت

اما بعدها زمان ب عقب بر نميگرده ك سلامتيش رو ب دست بياره

اصلا ترك تحصيل كنه

کودکان اوتیسم و بیش فعال رو تو بیمارستان روانی بستری میکنن؟

همرو نه با نسخه پزشک بله اونم بخاطر استیبل شدن دوز داروها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادمای معمولی ک ب دستور پزشک با یکسری علایم بستری میشن خیلیاشون از منو شما نرمالترن

خب چرا بستری میشن 

کسی هم هست ک خیلی دییونه باشه 

مثلا خیلی بخنده یا خیلی روانی باشه

خب چرا بستری میشن کسی هم هست ک خیلی دییونه باشه مثلا خیلی بخنده یا خیلی روانی باشه

بعلت یک بیماری 

بنا ب شرایط شغلی حق نداریم ب بیمارانی ک بستری میشن انگ دیوانه یا روانی بزنیم و باید در جهت عادی سازی اهمیت ب سلامت روان کار کنیم

بله خلاصه ک کسانی ک بیمارستان روانپزشکی بستری میشن بعلت یک بیماری هست نه دیوونگی 

معمولا طیف اسکیزوفرنی ب درمان کم پاسخ میدن متاسفانه و توهم و هذیان هاشون هست همیشه معمولا ولی بازم بوده کسی ک اسکیزوش کامل درمان شه 

خیلی خنده و خیلی گریه هم دیدم 

ترسناک ترین بخشی ک توی بیمارستان روان هست بلوک هان ک توش قاتل هایین ک بخاطر بیماری روان مرتکب قتل شدن هست و اونا بنا ب دستور قاضی جدا از سایر بیماران روانی نگه داری میشن و حق ترخیص یا خروج از بیمارستان رو ندارن

من بخش بلوک زنان هم برا سر زدن رفتم حتا اونجام کادر درمان دلسوز و مراقبشون بودن

ولی راستش بلوک مردانو ترسیدم برم ولی باز بعید میدونم اونقدی ک فکر کنیم ترسناک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40