2777
2789
این ک بیمارا رو میزنن مال قدیم بود بابا الان اصلا همچین چیزی نی الان بیشتر بستری میکنن برا این ک اول ...

كجا كار ميكني ك نميزنن؟

ميزنن خوبم ميزنن

خاك بر سرشون ذليل بشن دستشون بشكنه سر عزيزشون بياد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

بدتره ب كار نبر بگو بيمارستان روانپزشكي 

يا بيمارستان اعصاب و روان

متاسفانه توي جامعه ما ك مردم  فكر ميكنن سالم هستن و بقيه مشكل دارن از اين كلمه ها براي تحقير توي حرفاشون استفاده ميكنن مثلا

تا با يكي بحثشون ميشه ميگن بايد بري تيمارستان… بخاطر همين اين كلمه اصلا درست نيست  

كجا كار ميكني ك نميزنن؟ميزنن خوبم ميزننخاك بر سرشون ذليل بشن دستشون بشكنه سر عزيزشون بياد

کتک میزنن بیماران روانی رو؟ 

شما بیمارستان روانی کار میکنید؟ 

کاربری دست دو نفره

دارو ميخوره؟بايد دارو بخوره وروانشناس هر هفته مراجعه كنه حتي تا دو بار در هفتهروانشناس درست حسابي من ...

بله دارو میخوره اونم مرتب 

هیچوقت هذیان یا توهم نداشته ولی دکترش خیلی اصرار میکنه که حتما بستری بشه ( اقدام به خودکشیش بالا بوده ) 

بله دارو میخوره اونم مرتب هیچوقت هذیان یا توهم نداشته ولی دکترش خیلی اصرار میکنه که حتما بستری بشه ( ...

خب چرا با وجود دارو اقدام ب خودكشي داره؟

داروهاش مناسبش هست دكترش خوبه ؟

چنذ سالشه؟ دختر پسر؟

در صورتی که خانواده تحت هیچ شرایطی بیماری رو ترخیص شده دنبالش نرن بیمارستان چیکار میکنه؟

معمولا ارجاع میدن ب بهزیستی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میشه از محیطش برامون بگی چجور ادمایی میان بستری میشن

ادمای معمولی ک ب دستور پزشک با یکسری علایم بستری میشن خیلیاشون از منو شما نرمالترن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

كجا كار ميكني ك نميزنن؟ميزنن خوبم ميزننخاك بر سرشون ذليل بشن دستشون بشكنه سر عزيزشون بياد

من تهرانم نمبتونم بگم کدوم بیمارستان 

شما اگر دیدید جایی بزنن گزارش کنین کل کادر درمان اونجا بازداشت میشن

تا جایی ک من دیدم هیچ بیمارستانی تو تهران نمیزنن

نهایت تنبهشون اتاق ایزوله اس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چرا با وجود دارو اقدام ب خودكشي داره؟داروهاش مناسبش هست دكترش خوبه ؟چنذ سالشه؟ دختر پسر؟

۱۷ دختر 

داروهاش خوب هستن 

و رفتارشم اوکی هست ولی مثلا یهو میزنه به سرش یه کاری انجام میده 

یهو یه چیزی جرقه میزنه توی مغزش و همونو اجرا میکنه با اینکه حالش هم خوب بوده خوشحال بوده 

انگار ته ذهنش هنوز میخواد اقدام بکنه

آیا چیزی به نام جزیره صحت داره ؟ به دستور پزشک یا قاضی

جزیره نشنیدم ما تو بیمارستانمون ک خب چون بیمارستان خیلی بزرگیه جاهایی داریم ب اسم بلوک ک کسانی ک قاضی حکم میده تاابد بیمارستان بستری باشه انتقال میدن ب اونجا ک اونم مث بقیه بخشای بیمارستانه فقط امکان ترخیص نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40