امروز امتحان داشتیم من نوشتم تموم شد بلند شدم گوشیمو از جیبم درآوردم (گوشی تو کاپشنم بود کاپشنم پشت صندلی کاپشنو پوشیدم گوشیو درآوردم) هنوز صفحه رو روشن نکرده بودم مراقبه گوشیو ازم گرفت من دقیقا جلوی مراقب گوشیو درآوردم صورت جلسه کرد و منو برد حراست حروم زاده قبل از اینکه مسئول حراست بیاد گوشیمو برداشت و گرفت جلو صورتم بازش کرد (گوشیم با فیس آیدی باز میشه) رفت و کل گالریمو دید (عکس آنچنان شخصی نبود ولی با تاپ و.. هم دید) هزاران بار بهش گفتم اینکار قانونی نیست جناب ولی گوش نکرد حتی اومدم از دستش کشیدم نداد اونجام جوش افتضاح بچه ها داشتن برای گرفتن تقلب گریه و اینا میکردن در انتها مسئول حراست که مرد محترمی بود مجبورشون کردم دوربین کلاس هارو بیارن ببینن در طول امتحان تقلب نکردم و زنگ زدن استادم و کارنامه های ترم پیشمم چک کردن و متوجه شدن تقلب نکردم بعد یه جوری ک انگار منت گذشته گفت برو تقلب نکردی من گوشیمو گرفتم زنگ زدم پدرم(قاضیه) خیلی شیک و مجلسی ازش به خاطر دیدن حریم خصوصی شکایت کردم از دماغش دود میزد بیرون و گویا فقط من نبودم که کل گالریشو دیده خیلی شیک موقع بیرون اومدن گفتم منتظر ابلاغیه باشه