2777
2789
عنوان

مسئول حراست دانشگاه کل گالریمو دید عکسامم با تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه از بابات بپرسی ما ماشینمون شکایت رو پلاکشهپلاک ماشینهدهم به اسم صاحب قبلیشهالان بیمش تموم شده ، ...

حتما میپرسم ولی الان نیست ولی شات گرفتم از سوال و کاربریت عزیزم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خوب کاری کردی 👌بعضی از مراقبا وقتی مچ کسیو میگیرن انگار تروریست گرفتن

قشنگ انگار قاتل گرفته بود عوضی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه باید تعویض پلاک کنی

خدا لعنتش کنه طرف کثافطو

پول طرف نمیده ماشین ما گیر افتاده

خارج شهرم نمیتونیم ببریمش ، میکیرنش

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

چرا باید گالریتو ببینه حق ندار تقلب چ ربطی ب گالری داره شکایت کن تا تهشوبرو

دقیقا همین بگو

خوشم اومد ازت من بودم هیچی نمیگفتم به خانوادم

اشتباه میکردی بعضی چیزا ارزش گفتن نداره ولی بعضی چیزا خیلی مهمه