2777
2789
عنوان

مسئول حراست دانشگاه کل گالریمو دید عکسامم با تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 67 پست
خدا لعنتش کنه طرف کثافطوپول طرف نمیده ماشین ما گیر افتادهخارج شهرم نمیتونیم ببریمش ، میکیرنش

ماهم چندبار ایطوری شدیم برین کارشو انجام بدین تعوض پلاک کنین

ما یبار شکایت زدن رو پلاکامون ماشینو بردن پارکینگ 

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گنگت بالاستا یسوال کسی بیاد تو تلگرام فحاشی کنه شمارش معلوم نباشه میشه پیگیری کرد؟

فتا 

آره 

من اینجام از یکی شکایت کردم بهش میگن تأدیه توی فضای مجازی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ماهم چندبار ایطوری شدیم برین کارشو انجام بدین تعوض پلاک کنینما یبار شکایت زدن رو پلاکامون ماشینو برد ...

اخه فعلا گیره ، دادگاه هم رفتن 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خوش به حالتون باباهاتون یه کارن دلم به حال کسایی می سوزه میورد تجاوز هم تو دانشگاه قرار گرفتند و نتو ...

وای مگه میشه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

باریکلا بالاخره بکی اینجا پیدا شد که نتونن توسرش بزنن

این کارش خیلییییی زشت بود 

گالری تو چک کرده که عکسی از آزمون داری یا نه

اول اینکه نمیتونه اینکارو کنه 

دوم اینکه اگرم میتونست باید میرفت قسمت کمرا 

و اینکه احتمالا آخرین عکس عکس آزمون نه عکسای 2 سال پیش

خوش به حالتون باباهاتون یه کارن دلم به حال کسایی می سوزه میورد تجاوز هم تو دانشگاه قرار گرفتند و نتو ...

اخه چرا. چه ربطی داره همه میتونن شکایت کنند. کی تجاوز بهشون کرده؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
دنبال دردسری ولکن بابا

متوجه هستی عکسای گالری همه رو چک میکنه؟ شاید عکس لختی و.