2777
2789
من نه تنها صورتم کل بدنم جوش داره شوهرم هرروز میگه امروز تو بحث ها بهم گفت دلم بد جوری شکست پولم نام ...

عزیزم از این کیسه زبرا بخر رفتی حموم بدون صابون بکش رو بدنت لایه برداری شه هردفعه رفتی حموم حتما انجام بده

زود به زود برو حموم بدنت چرب نشه جوشا بیشتر بشه

برای جای جوشا زینک اکساید بخر بزن 

و لوسیون بدن هیدرودرم اوره دار هم حتما بخر بعد حموم بزن بدنت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم از این کیسه زبرا بخر رفتی حموم بدون صابون بکش رو بدنت لایه برداری شه هردفعه رفتی حموم حتما انج ...

یه روز درمیون میرم حموم کیسه ولیف میکشم از موقعی که یادمه این جوش های نعلتی هستن مجرد بودم کلی دکتر رفتم خوب نشد که نشد 

میرم حموم کل بدنمو پودر موبر میزارم جدیدا اونم فایده ندارد😭😭

بله آخه پریودام سر موقع هست ازمایشم پول میخاد پول نمیده😭😭

ربطی به اون نداری شاید یه هورمون دیگت بالا پایینه

حالا برو داروخونه بگو لوسیون بدن اوره دار میخوام بعد حموم بزن ببین نتبجه میگیری یا نه قیمتشونم خیلی بالا نیست

پول نمیده شکایت کردنش چیه پس

ربطی به اون نداری شاید یه هورمون دیگت بالا پایینهحالا برو داروخونه بگو لوسیون بدن اوره دار میخوام بع ...

به نظرتون چه دکتری برم چکاب کامل بدم معلوم میشه؟؟

یا آزمایش خاصی داره؟؟

به نظرتون چه دکتری برم چکاب کامل بدم معلوم میشه؟؟یا آزمایش خاصی داره؟؟

به نظرم برو دکتر پوست بعد خود دکتر پوست از نوع جوشا متوجه میشه هورمونیه یا نه شاید اصلا لازم نبود ازمایش بدی

دوستتون چربه اگه آره روتین پوستیتو بگو بی زحمت

مختلطه

روزی یبار میشورمش ، قبلا روزی دوبار بوپ باعث خشکی و دهیدراته شدنش میشد.

صبح ها با اب ولرم و تونر لافارر تمیزش میکنم و بعد کرم بازسازی ساین اسکین مدل 4 میزنم ، شبها با شوینده چای و درخت بامبو دیپ سنس میشورمش و بعد تونر و بعد مرطوب کننده درمالیفت.

ضدافتاب هم ضدافتاب بی رنگ لافارر.

تنها موقعی دوبار از شوینده استفاده میکنم که بخوام ارایش پاک کنم یا غذای سرخ کردنی درست کرده باشم.

چجوری با پنبه؟یکم بیشتر میگی ازش

با پنبه اگه نبود با با دست . دستمونو خیس میکردیم به اون اب اسفناج میمالیدیم. یه رب بیست دقیقه بمونه بعد میشستبم 

خدايا آن ده ,كه آن به

با پنبه اگه نبود با با دست . دستمونو خیس میکردیم به اون اب اسفناج میمالیدیم. یه رب بیست دقیقه بمونه ...

چه جالب اولین باره میشنوم

امتحانش میکنم مرسی 

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....