2777
2789
عنوان

فرار از خونه و مستقلی نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ماهی 35 درآمد از کجاست؟ پول پیش چه قدر داره؟ ساکن چه شهریه؟  خانواده سنتی و مذهبی داره یا مدرن؟ دوست زیاد داره؟ ابنا رو بگو تا کمک کنم...

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

ایده احمقانه.

مگه فقط پوله؟ بی خبر بری هزار فکر میکنند تا مدتها تو بیمارستان و..دنبال میگردن.بعدم که بر فرض بگی رفتم و سالمم،بازم این خیلی شوک بدی وارد می‌کنه بهشون.

این ادم اگر بلد نیست با اونا زندگی کنه بخاطر اختلاف،اتفاقا شرایط مستقل شدن و وارد جامعه شدن نداره چون با هزاران نفر باید روزمره درگیر باشه که اختلاف خواهند داشت.از همکار و رییس تا صاحبخانه و همسایه و ...که تازه هیچ کدوم مادرشون نیست.

حرفه میزنه دیگه

بخدا داشتم قکر میکردم ۵ سالع دنبال کار هستم هنوز نتونستم ۲۰ هزار تومن هیچ ۳۰ هزار تومن درامد روزانه داشته باشم. یا بتونم با دل خوش روزی ۳تا تخم مرغ بخورم

خدایا کمک مردمان کشورم کن.