2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس خیلی خوب.

یه خونگرمی خاصی تو لهجه جنوبی هستش ؛ من واقعا لذت میبرم.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

حس نسبت به لهجه؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بالاخره آدما هر جایی اول با طرز صحبت کردن ،صدا و ظاهرشون معرفی میشن گلم

طرز صحبت با لهجه فرق میکنه ها

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ی خانومی ک ی لباس بلند قشنگ پوشیده و پوستش سبزس و خیلی مهربون و خونگرمه و مارو به خونش دعوت میکنه و خیلی مهمون نوازه

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من ک بد کردم بیابان بود و تابستان و آب سرد و استغنا