حالا فک کن تو دانشگاه شهرتون همه پسرای پرستاری یه مشت پلشت باشن که اومدن دختر بازی 😂
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پرستاری بری همه خواستگاران میرن چوناول محیط خوب نیس دو مردا زنی نمیخوان ک هیچ وقت خونه نباشه
نکته خیلی قشنگی رو گفتی
اینو گفتی یاد یکی افتادم
منم تجربی بودم بعد یادمه یه بار حرف رشته بود یکی از نزدیکام برگشت گفت آره دوست ندارم زنم پرستار یا دکتر باشه شیفت و اینا یعنی میدونی منظورش این بود هر ساعتی مثلا خونه نباشه و هی بره بیاد
بخدا مریضا گناه نکردن گیر پرستارای بی اعصاب و بی اخلاق میافتن..شما چون علاقه نداری خوب یاد نمیگیری و خوب کار نمیکنی.خواهشا پرستاری رو با عشق یاد بگیر و انجام بده و هدفت اول رضای خدا باشه..بالاخره پرستاری هم مثل معلمی خیلی نزد خدا ارج و قرب داره..خدا خیرت بده خواهشا با علاقه بخون و با علاقه انجام بده🤲🏻🙏🏻🌺