2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار بابا من درسته

73 بازدید | 9 پست

سلام خانوما 

پدر من چهار سال پیش که جهاز داد به من جهاز خوبی داد انصافا ولی خب جشن عقد و بریز و بپاش از سمت من دیگه نداشتیم ...شوهرمم خونه داشت و خونه رو خوب باز سازی کرد و جشن عروسی هم گرفت 

الانم باردارم و از نظر سیسمونی اوکی ام 

چند وقت پیش سر خرید یه زمین هعی پول کم اورد چون باید نصف دیگه زمینو از شریک میخرید حتما پول میخواست و من هعی اصرار به شوهرم و شوهرم حدودا چهارصد میلیون پول داد بهش ولی لا به لا حرفامون کفتیم به پول طلا پولو قرض میدیم بعدا طلا بهمون بدید 

الان میگه اون زمینو میخوام بفروشم و یه مغازه برا داداشت بخرم و کامل بزنم به نامش به جای سیسمونی و جهازی که به تو دادیم 

من خداروشکر اندازه خودم دارم ولی میدونید یه لحظه دلم لرزید اگه اینکارو کنی دور از جون پس فردا اگه نیاز به من داشتید با شناختی که از شوهرم دارم شوهرم میگه هرکی که زمینی که تو موقع نداری من دست باباتو گرفتمااا به نامش خورده همون اون مامان و باباتو جمع کنه 

میترسم فقط میترسم 

هعی میگم بابا خب اونم جشن عروسی میخواد اونم طلا میخواد برا زنش رو اونا کمکش کن خب 

🙂🙃میگه نه من وظیفمه کار و خونه رو برا پسر جور کنم و باید مغازه بخرم که کار داشته باشه 

نه اصلا حق نیست، سیسمونی و جهاز رو با ملک مقایسه نکن، بعدشم مغازه از خودش باید بخره نباید پول از شما بگیره و بخره. کاملا حرومه، اینجوری انگار هیچی به شما نداده انگار پول سیمونی و جهاز رو ازت گرفته، درست فهمیدم یعنی نمیخواد پول شما رو بده؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا حق نیست، سیسمونی و جهاز رو با ملک مقایسه نکن، بعدشم مغازه از خودش باید بخره نباید پول از شما ...

نهههه پول مارو به طلااا بهمون پس میده 

مثلا اون موقع چهارصد دادیم الان طلا بالا رفته شیصد میده 

کارش درست نیست با مامانتون صحبت کنید وگرنه همیشهبا شوهرتوندرگیری پیش میاد

دقیقااااا 

بیبین من نمیدونم شوهرا شما چطوری اند ولی میدونم بلاخره شوهرههههه و مطمانم خیلی اختلاف پیش میاد 

نهههه پول مارو به طلااا بهمون پس میده مثلا اون موقع چهارصد دادیم الان طلا بالا رفته شیصد میده

خب خوبه دیگه، ولی باید انصاف داشته باشه، از شوهرتم پول نگیر بده به بابات، اگر نیت بابات اینطوریه، همه چی نصف نصف. جهاز و سیسمونی مگه قابل مقایسه هست با ملک؟ مگه چقدر خرج سیسمونی و جهازت کرده؟ بعدشم سیسمونی برای نوشه، برای شما که نیست. پولتو بگیر ولی بگو درست نیست و راضی نیستی که زمین تقسیم نشه، ارث حق بچه هست، دختر و پسر هم برابر، مگه ببخشید وقتی ادم صد تا بیماری ارثی میگیره اون ژن معیوب میگه چون تو دختری کمتر مریض میشی؟ یا مثلا وقتی صد تا تروما از کودکی از والدین داری تراپیست میگه کمتر پول بده برای درمان چون دختری. ارث حقه تا ابد برابر بجنگ و بگیر. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب خوبه دیگه، ولی باید انصاف داشته باشه، از شوهرتم پول نگیر بده به بابات، اگر نیت بابات اینطوریه، هم ...

به خداوندی خداااا به خاطر پول نمیگم که بخوام پول بیشتر گیرم بیاد و اینا 

فقط به خاطر اینکه پس فردا تو سری خور شوهر نباشم 

چون شوهرما میشناسم 

همین الانم صد تا منت بالا سرم میزاره فلانجا من دست باباتو گرفتم 

😞😞😞😞😞😞😞😞

با وجود تموم زحمتایی که برام کشیدن ولی واقعا دیگه دلم نمیخواد از شوهرم بگیرم بدم بهشون 

به خداوندی خداااا به خاطر پول نمیگم که بخوام پول بیشتر گیرم بیاد و اینا فقط به خاطر اینکه پس فردا تو ...

خب کار اشتباهیه نکن، اینایی رو که گفتم به مامانت بگو، بگو چرا به من ملک ندادین، چرا برای من مغازه نزدین، من راضی نیستم ‌که از حقم بگذرم، شما منو به این دنیا اوردین، من به خواست خودم نیومدم، منم ارث بیماری فلان و فلان دارم، منم زندگی دارم، منم ارزو دارم، راضی نیستم که شما در حق من ناحقی کنید، در اینده شما برای اونم میخواین عروسی بگیرید برای زنش سرویس طلا بگیرید برای من که از این خرجا نکردید، حداقل بخشی از پول زمین رو بهت بدن.