2777
2789

ناراحت نشید بخدا قصد توهین ندارم برام عجیبه فقط..

چجوری میگید پسرمه؟ خب اگه اون هاپو پسرتون باشه یعنی خودتونم هاپو هستین 

مثلا اسم گذاشتن خوبه ولی پسرم دخترم یجوریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حیوانات رو خیلی دوست دارم 

اما هیچوقت نمیتونم اونو‌ جای بچه خودم بدونم 

اما اینکه دیگران میگن به من ربطی نداره خب اینطور دوست دارن اما شاید اونا بخاطر علاقه ای که به پت شون دارن اینجور صداش میکنن ک من ترجیح نمیدم

مسیم غروب کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن اره راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. #حامی_حقوق_حیوانات. خب دیگه چخبرا همه چی رواله؟.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

حق تا ابد

یعنی خودشون سگن که میگن پسرم دخترم؟ واسه منم سواله

حیوون خونگی دارم قربون صدقش میرم ولی پسرم دخترم دیگه خیلی مزخرفه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یاد یکی از کاربرا افتادم 

به هرکی سگ داشته باشه میاد میگه مادرسگ 

مذهبی نما هم هست 

وقتی کسی به هر چیزی میگه بچه ام دخترم پسرم منظورش این نیست که والد اونه ،منظورش اینه که اندازه یک والد مراقبشه و بهش علاقه داره

بنده به ماشینم میگفتم پسرم 

و ربات نیستم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من به کسی که علاقه زیاد داشته باشم همینو میگممم

اگه طرفم تو رابطه باشه

حیوون خونگیم باشه

بعدشم عضوی از خانواده میشه دیگه به چه چیزایی گیر میدین آخه😭😂

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .