2777
2789

عشقا اول از همه یه بیوگرافی بدم که شوهرم برا پدرش کار میکنه مغازه دارن و در کل بازاری ان.

خلاصههههههه شوهرم خیلی زحمتشونو میکشه و واقعا اگه به جایی رسیدن از تلاشای شوهرم بوده.

ما چند وقت پیش دوسه روز رفتیم تبریز و ازاونجا هم یه سر رفتیم جلفا...

اینم بگم که چند ماه بود شوهرم پول سفرو پس انداز میکرر تا بریم.با کلی زحمت جمع کردیم مقداری پول و رفتیم.از وقتی رسیدیم هی پدرشوهرم زنگ میزد با خنده میگفت برا من چی میخرین..اینم بگم که قبلا هم یه بار کفش چرم اصل از تبریز براش خریده بودیم.اینکه اینجوری گفت شوهرم دوباره براش  کفش خرید ۱۳۰۰ داد خرید

اصلا درک نمیکنن..مگه کجا رفتیم اخه ..

خودمون تو خرج خودمون موندیم بخدا.

بعدش مادرشوهرم دید برا پدرشوهرم خریدیم.از حسادت داشت میترکید یدونه هم بوت پدرشوهرم با کارتش گفت براش بخرین.خلاصه برا اونم بعد اینکه اومدیم شهرمون از اون مغازه شوهرم سفارش داد اومد.

بعدش مادرشوهرم میگفت اره باید برا منم میخریدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خیلی رو مخن پدر و مادرای پرتوقع!

بخدا شش ماه بود پول جمع میکرد شوهرم ۳۵ تومن جمع کرده بود...لباس اینا برا عیدشو بخره..هفت تومنو پول هتل دادیم.

اینا هم از یه طرف