2777
2789
عنوان

چجوری به سگ و گربتون میگید پسرم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی نداره

آدما در طول روز به خیلیا میگن عزیزم درحالی که واقعا عزیزشون نیست

به پارتنرشون میگن دخترم پسرم اما پدرمادرشون نیستن

گاها لفظ ها از محبت میاد معنای ژنتیکی پشتش نداره

من هم سه تا بچه دارم هم یه گربه

اما شده گاها از محبت و عشق زیاد پسر قشنگم صداش زدم

اصولا سعی میکنم توضیح ندم چون یه سریا مایلن متوجه نشن ولی خب … نمیدونم تا حالا حیوون داشتید یا نه ، ولی این حیوونا وقتی وارد رندگیتون میشن معنای واقعی برکت و نعمت رو متوجه میشید ، انقد وجودشون پاکه ، انقد عشق دارن تو وجودشون و صد البته اون حجم از بد ذاتی که ما ادما یه وقتایی داریم رو این حیوونا ندارن ، من همچی داشتم از پرنده و سگ تا اکواریوم و همستر و لاکپشت ، باید بگم همون پاک بودنه همون عشق خالصانه ای که میدن و اون حال خوبه باعث میشه نم نم عضوی از خانواده بشن ، دغدغه همه اعضای خانواده میشه که تنها نمونن غذا داشته باشن و … اینجوری نیست که واقعا از رو شو اف باشه صدا زدنشون  ، وقتی سگم مریض میشه حس میکنم یه تیکه از وجودم زیر سرمه ، نه تنها سگ و گربه حتی پرندمم همینقدر تو دلم جا داشت ، واقعا ناخوداگاهه ، و من خیلی وقته ادمای دورمو بر حساب رفتارشون با این کوچولو ها انتخاب میکنن ، چون به نظرم کسی که بتونه به این حیوونای مظلوم ظلم کنه بلای بدتری سر من میاره . 

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

😂حقق فک کن دستشویی شون رو تمیز میکنن اییییی

وای وای چه کار بدی 

حالا نمیدونی باز سگ و گربه که خودشون ،خودشون رو تمیز میکنن

یه موجودات دیگه ای هستن به اسم انسان ، بچه اونا پی پی میکنه تو خودش بعد باید تمیز کرد 

اییییی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اینم بگم وقتی حیوون خونگی میاری از اونجایی که همه خودشونو صاحب نظر میدونن هرکی یه تیکه و متلکی میندازه ، مث بعضی عزیزان اینجا با توهین یا با جمله اگه مرد چی ، این که همیشگی نیست و عقل نداره و … و خب ما عادت کردیم ، من فقط برا ادمایی که تو خیابون حرف نامربوط میزنن دلم میسوزه ، چون همه افریده های خدا با ارزشن اینکه انقد نسبت به چیزی که خدا افریده نفرت و تنفر داشته باشی جای تفکر داره ، اینکه مخالف تو خونه نگه داشتن و …. باشی یه حرفه اینکه افریده خدا رو نحس بدونی یه حرف دیگست .

😂حقق فک کن دستشویی شون رو تمیز میکنن اییییی

اییی اونا با پدیده ای به نام دستشکش و ظرف دستشویی و بهداااشت و ... اشنایئ ندارن ایییی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یاد یکی از کاربرا افتادم به هرکی سگ داشته باشه میاد میگه مادرسگ مذهبی نما هم هست وقتی کسی به هر چیزی ...

نه ببین دوست من واقعا حس مادرانه داره اصلا نمیتونم درکش کنم فقط تظاهر میکنم و این اذیتم میکنه 

واقعا قصد آزار کسیو ندارم میخواستم توضیح بشنوم که اون برام قابل درک بشه 

شاید بد گفتم ببخشید

فک میکنن خیلی باکلاس میشن

شاید براتون غم انگیز باشه ولی ، اونا برای دل خودشون اینطور زندگی میکنن و ذره ای اهمیت نمیدن که از نظر شما و ما و دوستان با کلاس به نظر بیان

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اصولا سعی میکنم توضیح ندم چون یه سریا مایلن متوجه نشن ولی خب … نمیدونم تا حالا حیوون داشتید یا نه ، ...

من خودمم خیلی اذییت میشم با آزار حیوانات خیییلی زیاد عصبی و ناراحت میشم 

چون حس میکنم خیلی بی دفاع اند به نسبت انسان ها و آدما هم گاها خیلی بی رحمن

ولی حس مادرانه برام عجیبه 

نه ببین دوست من واقعا حس مادرانه داره اصلا نمیتونم درکش کنم فقط تظاهر میکنم و این اذیتم میکنه واقعا ...

خب واقعا آدم محبت داره 

اونم موجودی وابسته به انسانه 

مسلما میزان محبت ادم به فرزند خودش فرق داره

ولی جنس محبت توی همه دنیا و روابط یکیه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من خودمم خیلی اذییت میشم با آزار حیوانات خیییلی زیاد عصبی و ناراحت میشم چون حس میکنم خیلی بی دفاع ان ...

کافیه یه پرنده بیاری و یک بار که دستنو بردی جلو سرشو به انگشتت از رو محبت بماله ، همونجا چنان علاقه ای پیدا میکنی که فکرشم نمیتونی بکنی ، اون حس مادرانه شاید بخاطر همون ضعیف بودنشونه ، من اصلا قصد سگ نگه داشتن نداشتم ، سگم بد سرپرست بود از یه اقایی کتک میخورد و بهش مواد الکلی میدادو…  من این بچه رو به سرپرستی گرفتم و از اون خونه خارجش کردم ، راستشو بخوای اولش زبونم نمیچرخید بگم بچم پسرم ، ولی بعد یه مدت از حجم معرفتش بود مظلومیتش بود نمیدونم  … برام به قدری با ارزش شد که واقعا الان عزیزدل هممونه … شما بخوای نخوای مجذوب محبتشون میشی🤍