2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواستم از فضای خونه و خانواده و حرفاشون دور باشم مخصوصا حرفااا که اصن آدمو نابود میکنه حس بی عرضگی ...

خوب عزیزم شهر دیگه رفتن اگه خوابگاه نری ماهی کمتر از ده تومن هزینت نمیشه اونم اگه جای واسه موندن داشته باشی .وخیلی دردسر داره شوخی که نیست ،نمیخوای بری الکی بگو دانشگاه شهر خودت واسه میکرو ثبت نام کردی بعد برو کتاب خونه نصف روز لازمم نیست هر روز بری ،بری شهر دیگه نه تنها واسه پول به مشکل میخوری بلکه کلی کار مثل آشپزی وخونه تمیز کردن وسروکله زدن با بقیه و..هم میوفته رو دوشت اصلا دیگه وقت واسه درس خوندن نمیمونه

خوب عزیزم شهر دیگه رفتن اگه خوابگاه نری ماهی کمتر از ده تومن هزینت نمیشه اونم اگه جای واسه موندن داش ...

جای خواب هست و قرار نیست آشپزی کنم و یا درگیر خونه و اینا

شم 🥲 

از چه نظر

در نظر بگیر که خداییی نکرده یوقت اگه قبول نشی چه مشکلاتی برات پیش میاد 

اگه خانوادت بفهمن ممکنه تا اخر عمر بهت بی اعتماد بشن 

یه موردی بود دقیقا مثل شما و همین کارو کرده بود و قبول نشده بود 

حالا میگفت باید به خانوادم چی بگم و میترسم از اینکه حرفمو باور نکنن و بگن این تایم تو کجا بودی ؟؟؟ چیکار میکردی ؟؟

در نظر بگیر که خداییی نکرده یوقت اگه قبول نشی چه مشکلاتی برات پیش میاد اگه خانوادت بفهمن ممکنه تا اخ ...

وای استرس گرفتم 

خب پس ثبت نام میکنم ولی مرخصی میگیرم ترم اول مرخصی میدن؟ چون ترم اول مصادف با ترمیم معدلمه🥲

بله فامیل هست

ببین توزیادی خوش بینی من جای توباشم اصلا همچین کاری نمیکنم اول این که با ماهی سه تومن نمیشه تو این گرونی زندگی کرد الان چون خونه خودتونی فکر میکنی میشه چون هزینه خاصی نداری ،دوم این که خونه مردم موندن نهایت یک هفته بهت احترام بزارن و باهات خوب باشن واسه مدت طولانی تحملت نمیکنن اونم بری نه اجاره بدی نه کار خونه بکنی بعدشم اگه قبول نشدی میخوای چیکار کنی ،نه دانشگاه قبول شدی نه درسی خودندی ،اگه میخوای واسه کنکور بخونی یا شهز خودتون الکی بگو میرم یا راضیشون کن که سال دیگه بری 

ببین توزیادی خوش بینی من جای توباشم اصلا همچین کاری نمیکنم اول این که با ماهی سه تومن نمیشه تو این گ ...

اره میخوام میکرو ثبت نام کنم برم خوابگاه و مرخصی بگیرم