2777
2789
عنوان

خودتونو بزارین جای من اگر تو این خانواده بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 63 پست
ممنونم بابت مهربونیتون🤍من درسامو میخونم واقعا تمام تلاشمو میکنمیکی از دوستام بهم گفت تو دقیقا شبیه ...

اره . میدونی بعدا که خودت ازدواج کنی دیگه حوصلت نمیشه بچع بیاری .  حالا مامانت هم نامرده .  ولشون کن. درس بخون بری دانشگاه خوب

آخ بمیرم براتخودکشی نکنپدر و مادرت لایق نیستنخدا ایشالا خودش اونجوری که میخوای زندگیتو بسازه برات

خدا نکنه 😔🤍

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه از بچگی سرکوب‌کننده بودن میگفتن هرکی خونه رو ردیف نمیکنه ارازلهدختری ک با دوستاش بره بیرون فلان ...

درکت میکنم عزیزم منم همین شرایط داشتم فقط مامانم سختگیر بود اما بالاخره گذشت انشالله یکم بگذره بزرگتر میشی ازدواج میکنی باور کن دلت واسه همین غر زدنشون تنگ میشه اونام میفهمن اشتباه میکنن بدی ما اینه که زیادی دلسوزیم هرچی هم بگن باز تا اتفاقی میفته یادمون میره شاید اگر یکم عین خودشون بودیم بهتر قدر میدونستن

خوبهمعمولا شبا تا صبح درس میخونم چون در طول روز آنقدر تو خونه کار هست وقت نمیکنم از طرفیم کلاس و این ...

تاپیکاتو خوندم تو این سن دوست پسر داری ، کارت کاملا اشتباهه 

بشین درست بخون حسابی برو دانشگاه خوب 

تا میتونی زبانتو تقویت کن و به مهاجرت فکر کن 

ممنونم بابت مهربونیتون🤍من درسامو میخونم واقعا تمام تلاشمو میکنمیکی از دوستام بهم گفت تو دقیقا شبیه ...

تقریبا همسن دخترمی 

میدونی الان چقدر بیشتر هم سنای خودت رشد کردی عزیزم 

اینطوری فکر کن دخترای همسن شما عرضه هیچ کاریو ندارن به خودت افتخار کن سعی کن خودت تو درست موفق باشی وسطح خودتوببر بالا ...

سلام عزیزدلمممم واقعااخوش بحال پدرمادرت بخاطر وجودت هرموقع ناراحت شدی ازشون تودلت بگو این نیز بگذرد ...

سلام عزیزم 

مرسی بابت حس خوبی که بهم دادی 🥺🤍

من فقط جواب پدرم و مادرم و نمیدم 

چون نمیتونم زورشون از من بیشتره 

ولی جواب بقیه رو محترمانه میدم ، گاهی وقتا باز هم در جواب بعضیا میلنگم 

مثلاً امروز داشتم میومدم خونه دوتا پسره تعقیبم میکردن کل راه میگفتن شماره بده من حتی قدرت اینو نداشتم یه چیز بگم که اونا برن

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

اره . میدونی بعدا که خودت ازدواج کنی دیگه حوصلت نمیشه بچع بیاری . حالا مامانت هم نامرده . ولشون کن ...

😔😔

درکت میکنم عزیزم منم همین شرایط داشتم فقط مامانم سختگیر بود اما بالاخره گذشت انشالله یکم بگذره بزرگت ...

😔 ولی این روزا بهترین روزهای زندگیم باید می‌بودن...

عزیزم خودتو ناراحت نکن خب

قربونت بشم 💗

کاس میشد یکیو بغل کنم کنارش گریه کنم آروم شم...

😔😔

اکثر دهه شصتیا همچین اسیب های از خانواده دیدن . میتونی پادکست گوش یدی؟ پادکست های برنامه راوی گوش بده .  مهم نیست این اسیب ها مهم اینه که تو تو این باتلاق نیلوفر باشی و‌رشد کنی عزیزم

تاپیکاتو خوندم تو این سن دوست پسر داری ، کارت کاملا اشتباهه بشین درست بخون حسابی برو دانشگاه خوب تا ...

عزیزم من با هیچکسی در ارتباط نبودم از پسر جماعت متنفرم اون تاپیک ها برای دوست صمیمیه ۲۰ سالشه همسایمونه اگر باور نمیکنید یه راهی بگین من بهتون ثابت کنم