2777
2789
عنوان

خودتونو بزارین جای من اگر تو این خانواده بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 63 پست
آهان پس ببخشید اشتباه خوندم

البته گفته قبل خرداد راجع به پارتنرش برج ۵ تاپیک زده 

عزیزم اگه دوست پسر داری میدونم قطعا بدلیل رفتار خانوادت رفتی سراغش ولی بیخالش شو اصلاااا ارزش ندارن پسرا اونم تو این سن دل به اونم ببندی اونم یه ضربه روحی سنگینتر بهت میزنه

تقریبا همسن دخترمی میدونی الان چقدر بیشتر هم سنای خودت رشد کردی عزیزم اینطوری فکر کن دخترای همسن شما ...

ممنونم بابت دلگرمی عزیزم 😔🤍🤍🤍

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثر دهه شصتیا همچین اسیب های از خانواده دیدن . میتونی پادکست گوش یدی؟ پادکست های برنامه راوی گوش بد ...

آره گوش میدم عزیزم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

البته گفته قبل خرداد راجع به پارتنرش برج ۵ تاپیک زده عزیزم اگه دوست پسر داری میدونم قطعا بدلیل رفتار ...

نه هنوزم هست 

من خانوادم تا سر حد مرگ سختگیرن چیجوری دوست پسر داشته باشم....خودم گوشی ندارم این تبلت داداشمه

😔 ولی این روزا بهترین روزهای زندگیم باید می‌بودن...

میدونم عزیزم اما به این فکرکن حتما خدا جای دیگه ای برات جبران میکنه

من هرچقدر خونه بابام سخت گذشت عوضش تو انتخابم اشتباه نکردم خدا آدم خوبی سر راهم گذاشت میگم شاید قسمت این بوده انشالله خدا برات بهترین و کنار گذاشته تا در آینده نصیبت کنه سخت نگیر بذار بگذره مگه چقدر زنده ایم بشینیم حرص این چیزارو بخوریم

به خیالت نباشه اتفاقا یکی تو فامیل درجه دو سرم داد زد تو جمع اونم  یک نر بزرگسال 

هیچی نگفتم اون موقع 

ولی به یه ورمم نیست خدا میزنه تو سرش به موقعش تاالانم کم نزده 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

میدونم عزیزم اما به این فکرکن حتما خدا جای دیگه ای برات جبران میکنهمن هرچقدر خونه بابام سخت گذشت عوض ...

خداروشکر عزیزم انشاالله برا منم همینطور باشه

به خیالت نباشه اتفاقا یکی تو فامیل درجه دو سرم داد زد تو جمع اونم یک نر بزرگسال هیچی نگفتم اون موقع ...

فامیل فرق داره شاید ماهی یکبار ببینیدشون ولی خانواده هرروزه

ببخش عزیزم ازته قلبم خوشحالم کردی گفتی تاپیک خودت نبوده

اشکال نداره مهربون🤍 

فعلا هیچ تمایلی ندارم به این کار

سلام عزیزم مرسی بابت حس خوبی که بهم دادی 🥺🤍من فقط جواب پدرم و مادرم و نمیدم چون نمیتونم زورشون از ...

اون عیب نداره بالاخره جنس مخالفن وطبیعیه عزیزم 

ولی توندرسه وجامعه باید ازپس خودت بربیایی مطمئنم خدا برات جبران میکنه جوری که همه انگشت به دهن بمونن ...فقط تمرکزت رو درس و پیشرفت خودت باشه درسم نشد یه کار وحرفه حتما برو دنبالش هرچند بنظر من هیچی جای درسو نمیگیره 

رشتت چیه عزیزم ؟دهمی؟ 

خداروشکر عزیزم انشاالله برا منم همینطور باشه

حتما هست عزیزم تو فقط غصه نخور نذار از الان دلت پیر بشه روحیه خودتو نباز بخدا خیلی زوده بخوای حرص اینارو بخوری خدا به دلای شکسته یجور دیگه ای نگاه میکنه مطمئنن باباتم از برخورداش راضی نیست بروت نمیاره.. مامان من یجوریه قاطی میکنه یچیزی میگه دودقیقه بعد میبینه گند زده اما انقدر مغرور حاضرنیست بگه اشتباه کردم  باهمین اخلاق بد همه رو از خودش دور میکنه

منم همیشه این دعا رو میکنم ولی هیچکسی نیس فک میکنمچه شهری هستی؟

مازندران گلم