2777
2789
عنوان

همکار شوهرم پیشنهاد داد بریم بیرون

4534 بازدید | 78 پست

بچه ها من صبح رفته بودم محل کار شوهرم، بعد یه زمانی بود داشتن صبحونه میخوردن، منم رفتم پیششون صبحونه خوردم، بعد یکی از خانمها گفت ما هفته‌ایی یه بار این شکلی مفصل صبحونه میخوریم توام بیا اگر بیکاری و این حرفها، بعدش گفت من شبهاهم خیلی دوست دارم برم بیرون ولی پایه‌ایی ندارم و اینا، منم گفتم اوکی منم دوست دارم، بعد الان پیام داده بریم یه هات چاکلت بخوریم؟ 

بعد من این خانم رو کلا دو سه بار دیدم با اینکه خیلی دختر خوبیه ولی احساس میکنم فعلا حرف مشترک زیادی باهاش ندارم در غیاب شوهرم. الان چجوری جوابشو بدم که نه بهش بربخوره هم بدونه که دوست دارم ۴ تایی در ارتباط باشیم نه دوتایی حالا بعدا که صمیمیتر شدیم دوتاییم میریم بیرون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انتظار دارک داشتم

فکردم جنس مخالفه

بیخیال جوابشو نده

دلیلی نداره اینقد صمیمی بشین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

اتفاقا خیلی خوبه بیشتر هم باهاشون آشنا میشید و متوجه میشید که ارتباط بیشتر باهاشون خوبه یا نه بابد حدود نگه دارید.

خودت محدود نکن فوقش ببینی دوستای خوبی نمیشید زیاد ارتباط نمیگیری

اتفاقا خیلی خوبه بیشتر هم باهاشون آشنا میشید و متوجه میشید که ارتباط بیشتر باهاشون خوبه یا نه بابد ح ...

حالا خداروشکر امشب رو بیخیال شد ولی نمیدونم احساس میکنم دوتایی حرف زیادی باهاش نداشته باشم وقتی شوهرم هست خب شوهرمم باهاش حرف میزنه یه بحث جذاب مثلا میاد وسط منم میتونم اظهار نظر کنم. از یه طرف دیگه شوهرش دندانپزشکه با اینکه تا حالا ندیدمش ولی خب باز با اونم حرف مشترک خواهم داشت احساس میکنم رابطمون خونوادگی باشه بهتر از دو نفره خواهد بود.

ولی درکل چون شوهرم ادمیه که خیلی دوست داره با ادمها در ارتباط باشه و ارتباطش با دوستای قدیمیش محدود شده. اینم خیلی خانم خوب و موجهیه دوست داشتم ارتباطمون بیشتر شه

حالا خداروشکر امشب رو بیخیال شد ولی نمیدونم احساس میکنم دوتایی حرف زیادی باهاش نداشته باشم وقتی شوهر ...

خب ببین شما اول با خانم ارتباط بگیر.

این حس طبیعیه ، آدم اولش زیاد حرفی نداریولی وقتی میری بیرون خود به خود یه ارتباطی شکل میگیره.

من خودم جدیدا با یه نفر آشنا شدم این حس داشتم ولی کم کم حرف باز شد و دیدم چقدر حرفای مشترکی با هم داریم

حالا خداروشکر امشب رو بیخیال شد ولی نمیدونم احساس میکنم دوتایی حرف زیادی باهاش نداشته باشم وقتی شوهر ...

یکم که ارتباطتون بیشتر شه و علایق مشترک پیدا کنید حرف مشترک هم پیدا میشه

یکی دو بار برو تست کن

شاید دونفره هم یه تجربه خاص و دوست داشتنی باشه

اسی خودت کلا تمایل به ارتباطات تکی نداری؟ چون با اعضای خانواده شوهرت هم همصحبت نمیشی، یا با زن داداشت اینا

البته من خودم هم تمایلی به ارتباط دونفره و ... با کسی ندارم، اما با همونا هم ک همصحبت بشم چون اهل درد و دل نیستم، کلا نیازی به ارتباط باکسی ندارم 

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕