2777
2789

منکه ناامیدم

دوباره ۶ تا hmgدیگه داد

تا سه شب دوتایی بزنم

و بعد hcg

منکه میگم الکی گرفتم امپولارو

فایده نداره

مثلا نهایت چند میخاد بشه

تا سایز ۱۸ کلی فاصله هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی بعید نیست ممکنه هم بشه شنیدم با فولی ۹هم شده.قرص مصرف کردی یا نه؟ 

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

چه پاسخ زیبایی

دیدم که میگم

دو جنین 28و35هفته از دست دادم وبهترین دکتر زنان ایران راحت بهم گفت برو دنبال رحم اجاره ای نمیتونی باردار بشی

ولی من به خدا اعتماد کردم و الان دخترم پنج سال و شش ماهشه 

روزهای سختی پشت سر گذاشتم ولی خواست خدا بالاتر از همه خواسته هاست

امیدوارم خواست دلت با خواست خدا یکی باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
اره لتروزول خوردم شب ۲ تا ۵ شبی دو تابعد اونم تا الان ۱۲ تاhmg زدم

چنددوره هست میخوری؟ منم فولیم خیلی ضعیف بود چندین دوره خوردم ی دوره کلومیفنم خوردم تا این ماه مکمل اینوفولیک و لتروزل باهم خوردم فولیم خیلی خوب بود دکترمم آمپول داد.اینوفولیک خیلی خوبه 

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

چنددوره هست میخوری؟ منم فولیم خیلی ضعیف بود چندین دوره خوردم ی دوره کلومیفنم خوردم تا این ماه مکمل ا ...

این دوره اولیه میخورم.مکمل اینو فولیک نخوردم تا حالا.برم بزنم گوگل ببینم چیه.اخه انقد هزینه داروها و ویزیتا و سونو های هر دوره زیاد میشه که واقعا سخته آدم بخاد ادامه بده

این دوره اولیه میخورم.مکمل اینو فولیک نخوردم تا حالا.برم بزنم گوگل ببینم چیه.اخه انقد هزینه داروها و ...

حتما بخور این مکمل ضرری نداره همه ویتامینا رو داره برای رشد فولیم خیلی خوبه من عجیب ازش نتیجه گرفتم.خودت قرصارو بگیر استفاده کن فقط برای سونو و آمپول پیش دکتر برو بعضی ماهها هم به بدنتم استراحت بده طبیعی اقدام کن