2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جات بودم میارمش وسط خونه میندازمش وسط تشت آتیشش میزنم بعد میزنم به در کولی بازی ک آی مردم لباسام اتیش زده میگه میخوام خودتم اتیش بزنم که قشنگ بمیره از بی ابرویی که سرش میاد کاری میکردم از کشور خارج بشه هم باز نتونه سر راست کنه 

والا ادم کله خرابیم خیلی خوب گرفتی الان همه مانتو و پالتو ها من چند شب پیش همه دو ب بالا دیدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مرسی ک تو ناراحتی استارتر ،پز شوهرتو دادیحالا برو بیرون

به تو ربطی نداره . خودش تاپیک زده سوال پرسیده منم جواب دادم . تو چرا میسوزی

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
😐😐منم همینو گفتم خیلی ساده ایی دختر

تو یه چیزی بخری خو چیکار میکنی

اصلا به این چیزا ربطی نداره ببین مرد هست وقتی ببینه زنش از یه چیزی لذت میبره اونم خوشحال میشه شوهرمن برعکسه 

بعدش بخدا من هیچ نشنیده بودم توی مجردی هام شوهر طرف اجازه نده زنش لباس نو ای ک میخره رو پوشه 

وقعا اگه جای من بودی اینکارو میکردی

شک نکن میکردم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....