2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی بدون داشتن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 40 پست

بعید بدونم زگیل باشه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
خب زیگیل مگه حتمن با رابطه اس؟اونوقت دور از جونت مگه سرطانه؟؟؟؟یا مرگ هست ؟؟؟زیگیل هست و قابل درمان ...

خب بیا خونوادمو راضی کن که با کسی نبودم

زگیل بیماری مقاربتیه

کاش سرطان داشتم کاششش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرت و پرت زیاد میگن بعضی دکترابرو فوق تخصص عفونیمن رفتم گفتن زگیل و برای من ریز ریز پر بود بعد رفتم ...

وایییی مچکرممم ازت واقعاااا داشتم روانی میشدم 

میشه من از یجا عکسشو بفرستم شما ببینید؟؟

سلام عزیزم منم مجردی اوتطور بودم اما زیاد بود چن وقت طول کشید  امپول سفتراکسون زد دکتر اونم داداشم گف خالی بزنین بهتر جواب بده چون اون زمان میگفتن خطرناکه باید تو سرم بریزین.چن تا پماز زدم خوب شدم اما مردم از درد .پماد کلوتریمازول بود یکیش که بهم خوب جواب داد نگران نباش 

کی گفته؟! دختر چقد اطلاعت ضعیفی داری برو دکتر بگو شرایط رو بزور ک نمبخوابونه تورو بکارتت رو باز کنه

عزیزم یکی از دوستام رفته اینو گفتن بخدا نمیدونم دارم دیونه میشم

سلام عزیزم منم مجردی اوتطور بودم اما زیاد بود چن وقت طول کشید امپول سفتراکسون زد دکتر اونم داداشم گ ...

زگیل بود؟؟؟مال من هیچ دردی نداره

و کاملا شبیه زگیله خیلی میترسم

و اینکه از بس عفونتت زیاده اونطور زده بیرون .نگران نباش.منم عین تو بودم.دانشجو هم بودم.دکتر گف حتما حوله رو جای نم دار خشک کردی یا به حوله دانشجوها قاطی شده اونطور شدی.

عزیزم یکی از دوستام رفته اینو گفتن بخدا نمیدونم دارم دیونه میشم

عزیزم برو دکتر زنان

و ازشون بخواه علاوه بر معاینه برات کامل هم توضیح بدن

یه دخترخانم باید آگاهیش درباره این مسائل بالا باشه

هرچند اگه چندتا مقاله معتبر هم سرچ کنی بخونی خودت متوجه میشی

کسی با بکارتت کاری نداره

انقدرم نگران نباش. تا معاینه نشی چیزی مشخص نیست

دکتر که با یه عکس نمیتونه سریع تشخیص بده