2777
2789
عنوان

زن متاهلی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 90 پست
پنج ماهه ک راه ها رو بسته

رابطه ی جنسی داشتن یا فقط در حد چت بوده رابطشون

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به گردن همسراشون دین دارن و حق بنده خدا هم هست

خب یبارم یه مرد ببخشه به زنش توجه میکرد میفهمید مشخصه خیلی بیخیاله که تاحالا متوجه نشده من نمیگم کارش خوبه ولی وقتی پشیمونه باید جبرانش کنه یا جدا شده من بهش بگم هرزه درست میشه؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

خب یبارم یه مرد ببخشه به زنش توجه میکرد میفهمید مشخصه خیلی بیخیاله که تاحالا متوجه نشده من نمیگم کار ...

بشدت پشیمونه متوجه شدم 

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
خاهشا گزارش نزنین این مشکل جامعه هست

مشکل یه بخش کوچیک جامعه است لطفا هرزگی رو‌به کل جامعه ربطش ندین، کار اون اقا هم لرز پس از خوردن خربزه است، خانم نترسه و وا نده ، ان شالله خدا کمکش کنه، اما خب اینو هم در نظر بگیرید با توبه ما قرار نیست که همه اتفاقات پاک بشه و از اول همه چی شروع بشه، شاید خدا آثار معنوی گناهمون رو ببخشه اما خب روند طبیعی دنیا پیش میره، مثل کسی که دزدی میکنه و توبه میکنه دیگه دزدی نکنه، اما خب باید پول اونایی رو هم که دزدبد پس بده، قرار نیست به محض گفتن توبه همه اون اموال دزدی بدست اورده هم حلال بشه و تاوان نده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بشدت پشیمونه متوجه شدم

فقط توبه کنه و یکاری کنه اصلااا با اون پسره الدنگ رو به رو نشه هر تهدیدی هم بود محل نده چون پای اونم گیره هیچوقت نمیاد دردسر درست کنه برا خودش

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

همیشه زنا وابسته میشن عذاب میکشن پسره ول میکنه میره

چه عجب این سری پسره پیگیره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
مشکل یه بخش کوچیک جامعه است لطفا هرزگی رو‌به کل جامعه ربطش ندین، کار اون اقا هم لرز پس از خوردن خربز ...

ان شالله که اون اقا هم ببخیال بشه و خانم هم توبه اش واقعی باشه و همسرش ببخشدش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃