2777
2789
عنوان

زن متاهلی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پسره مجرد یه کسی گیر اورده که خرجشو کسی دیگ میده و اون فقط ازش استفاده جنسی میکنه و کیفشو میکنه این وسطم رابطه ج وابستگی دروغ میاره چرا باید ول کن باشه؟

اون خانوم هم باید جدا میشد حالا که پشیمونه بهتره اینقدر پسرو بلاک کنه و جواب نده ک پسره ناامید بشه بره

خوب باش ولی ساده نه🎀

حتما از تهدیداش پیام و اینا داره..

میره پلیس فتا شکایت میکنه خیلی راحت،میگه هویتمم ندونه مدارم رو نشون میدن و میگه کسی هم نفهمه و ابروم درخطره

شکایتش ثبت میشه دیگه دختره نمبخواد کاری کنه اونا بهش رسیدگی میکنن چنان درسی بهش میدن دیگه از این غلطا نکنه..میریزن سیستم و گوشیشو جمع میکنن میبرن اویزونش میکنن میزنن صداسگ بده بعدم ازش امضا تعهد میگیرن ک اگه تکرار شه پدرشو دربیارن

دوست منم همینجوری شد بگو نترسه راحت بره شکایتشو بکنه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

عزیزم پسره مجرد یه کسی گیر اورده که خرجشو کسی دیگ میده و اون فقط ازش استفاده جنسی میکنه و کیفشو میکن ...

دقیقا دیر فهمید قصد پسره از این قضیه فقط منفعته و سو استفاده 

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥