منم همین جو مدرسه گرفته بودم.عمم می گفت منم همین بودم آخر بزرگ میشی درمیاری اونوقت بهت می خندیماا من ...
وای فکر کن اون زمانیکه فُکُل مد بود خواهرم میزاشت بعد من جو مدرسه به خواهرم میگفتم اون شراره های اتیش و بکن تو ( بعد من ۵ سال از خواهرم کوچیکترم) اونوقت الان خودم اصلا سرم نمیکنم 😅
فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی الان که فکر میکنم میبینیم بیشتر بهمون خوش گذشته
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
۱۲ سالم بود تو کانالای روبیکا ب کانال همسرداری برخوردم راجب ر.ابطه و.. یچیزایی خونده بودم بعد نشستم برا مامانم گفتم🤦♀️🤦♀️🤦♀️ این خوبش بود تازه.. یبار رفته بودیم خونه فامیل منم ب دختر ۴۰ ساله شون ک مجرد بود کانالارو معرفی میکردم میگفتم یاد بگیری بدردت میخوره