2777
2789
عنوان

میشه اگه نمازشب خوندین دعام کنین

24 بازدید | 13 پست

توی این یک سال خیلی اذیت شدم و هربار گفتم صبر میکنم و خدا نشونه میفرسته ؛ خیلی خسته شدم و دائم دارم به خلاص کردن خودم فکر میکنم . اگه نماز شب خوندین لطفا دعام کنین 

هر روز با خودت تکرار کن خدا الرحمن الراحمینهمن اگر بهت بگم چه روزهایی رو پشت سر گذاشتم از غم خودت یا ...

خوندم نماز شب ؛ حتی میگن توی نماز شب حاجت دنیوی بخواین اوایلش که‌باورتون بشه معجزه س 

ولی حاجاتی که خواستم هیچ‌کدوم برآورده نشد 

حتی آرامش هم پیدا نکردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوندم نماز شب ؛ حتی میگن توی نماز شب حاجت دنیوی بخواین اوایلش که‌باورتون بشه معجزه س ولی حاجاتی که خ ...

منتظر بهترش باش

عجله نکن به وقتش

همیشه بهش بگو هر چی به صلاحمه بهم بده

حواست سر نماز به خدا بود؟!دل از همه کندی بری سراغش؟؟

منتظر بهترش باشعجله نکن به وقتشهمیشه بهش بگو هر چی به صلاحمه بهم بدهحواست سر نماز به خدا بود؟!دل از ...

خیلی از نذر و نیازهام با خلوص نیت بوده ولی دیگه الان واقعا ناامیدم

خیلی از نذر و نیازهام با خلوص نیت بوده ولی دیگه الان واقعا ناامیدم

داری جا میزنی

باورت نمیشه چند سال دعا کردم هی وضع بد و بدتر میشد تا فهمیدم راه نجاتم فقط امید به خداست و سپردن کار دست خودش.

گفتم خدایا راضی ام به رضای تو دیگه نمیخام استرس داشته باشم همه چی با خودت

دیدم درست شد

قبلا هم اقدام به این کار که خودم رو از بین ببرم کردم‌ چندسال قبل 

بعد کلا مهمونی و مشروب و سیگار و …

ولی دوباره برگشتم به همون راه قبل 

نماز ، روزه ، ختم قرآن ، حرم ، نذر 

ولی خب خدا از وقتی برگشتم اینقدر بدتر کرد باهام که راستش پشیمونم حتی