2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست
من از ۹ سالگی با نیم وجب قد روسری میپوشیدم

منم همین جو مدرسه گرفته بودم.

عمم می گفت منم همین بودم آخر بزرگ میشی درمیاری اونوقت بهت می خندیماا من می گفتم نهههه در نمیارم.

ولی آخرش همون شد و درآوردم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارههه معلم قرآنم خیلی گیر بود منم بچه بودم بهمون میگفت اگر مامان باباتون بهتون بگن گناه کنید توی روز قیامت اونا نیستن که گناهتون رو به دوش میکشن و این چرت و پرتا منم روسری میپوشیدم همه فامیل تعجب میکردن

دخترداییم هم مثل خودم شده هر وقت میبینمش یاد اونموقعم میوفتم 😂😭

دوستم رو ی پسره کراش زده بود گفت بیا بریم اسمش بپرسیم 

باهم رفتیم خودش در رفت من موندم بعد پرسیدم 🤦 یادم میفته می‌خوام خودم خفه کنم 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

من همیشه خز بودم و هستم و خواهم بود از خرید های مزخرفی که انجام میدم بعدا ب این نتیجه میرسم که چقد خ ...

من به جاتون خجالت کشیدم

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
منم دچار شرم نیابتی شدم😂😂خاطره خز خودمو یادم رفت

😂🤣

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
یا تو نوجوانی عاشق آرش برهانی ..نیما شاهرخ شاهی... شاهرخ استخری بودم بعد دوستام میگفتن نمیشه وای این ...

خدا بخواد میشه

الهی

🤣🤣🤣🤣🤣

موسیقی میزاشتم صداشوبلندمیکردم میرفتم ازلای درنگامیکردم ببینم همسایه هاگوش میدن

وای چرا

🤣🤣🤣

چند سال پیش که یه جایی کار میکردم ( مغازه داشتیم )

یکی از همسایه ها بیست چهاری تو اون مغازه پلاس بود

چند بار تذکر دادیم مغازه محل کسبه الکی نشین گوش نداد

یبار رو صندلی چسب قطره ریختم اومد نشست رو صندلی

چند ثانیه بعد خواست بلند شه با صندلی بلند شد

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا هنوز که هنوزه خندم گرفته

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هیچی دیگه مجبور شدیم با قیچی شلوارشو از صندلی جدا کنیم

😂😂😂😂😂

بنده خدا شلوارشم نو بود همون روز خریده بود نمیدونستیم تازه خریده

شانس آوردم زیاد رو صندلی ننشست وگرنه میچسبید به پوستش

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا بقیه دسته گلام بماند زیاد شیطنت داشتم😂😂

ولی باز از رو نرفت باز میومد مینشست😏😏😏

هیچی دیگه الان چند ساله از محل رفتن جای دیگه

😂😂😂😂😂😂یادش بخیر

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
وااای دوست داداشم میومد تو حیاط دنبال داداشم اسمش حسن بود . من دم پنجره وامیستادم با طرف خیالیم دعوا ...

واااااای

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به امام حسن

باهوش کی بودی