2777
2789
بنظر من آدم قشنگ هس فقط من ندیدمچون ب قول تو هرچی گوه تر تکثیر بیشتر

همه ارزش یه آدم به اون سطح انرژی و ذهنشه اگرنه لباس شیک پوشیدن و ادای باهوشا رو در اوردن که کاری نداره !

خب اونام اخلاق بد دارن اتفاقا ولی من میتونم کنار بیام چون متعادلنولی تو دنیای واقعی طرف بدی ها سنگین ...

زباد اهل داستان و فیلم هستین؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون کتاب و فیلم فقط بیانگر احساسا درونی و امیال ماستولی دنیای واقعی دقیقا همون وقتیه که شب شده و تو ...

من خیلی کتابا خوندم که شخصیتاش تلخی و تندی داشتن

ولی قابل تحملن 

اینجوری نیس ک این کاراکترا همشون رویایی و شیرین باشن

بیشتر اون تلخی و عبوسی کاراکتر از فهم زیاد  و حتی نازکدلیشه که پشت جدیت قائم میکنه

ولی آدمای واقعیتی که تلخ و گنداخلاقن فقط فقط ظاهر نیس تا باطن همینطورین

هستن ولی خب تو کوچه خیابونا نیستن بیشتر سرکار تو خونه طبیعت و مخصوصا کتابخونه هان

من هرچی آدم تو کتابخونه دیدم برا کتاب درسی اومده

یا کتابای زرد کلیشه ای

من خیلی کتابا خوندم که شخصیتاش تلخی و تندی داشتنولی قابل تحملن اینجوری نیس ک این کاراکترا همشون رویا ...

ببین کتاب خوندن اینجوریه که قضاوت نکردن رو راجب شخصیت افراد بهت یاد میده چرا چون الان از دست اون شخصیت عصبانی میشی میگی چه آدم مزخرفی یکم جلوتر میبینی وای چه آدم خوبیه دلیل داشت واسه بد بودنش

انسان هم همینجوره جدای اون آدمایی که حالا باطنا کثیفن ولی آدم عادی همینه برای رفتارش دلیل داره ولی ما مثل کتاب تو خلوت تو ذهن و قلب طرف نیستیم که بدونیم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حالا چن تا شخصیت خوب بگومثل هانس عقاید یک دلقکمثل جان اسمیت یا بابا لنگ دراز مثل آیدین سمفونی مردگان ...

هولدن کالفید ناتور دشت

پرنس تو ابله

راسکولنیکوف جنایت و مکافات

ایوان کرومازوف تو برادران کارامازوف

آنه شرلی

همه شخصیتای نمایشنامه های کامو و سارتر و چخوف

ژولین تو سرخ و سیاه

شخصیت اصلی تو لبه تیغ اسمش یادم نمیاد

ژاک تو خانواده تیبو

اینا اکثرن گوشت تلخی دارن ولی بخاطر فهم بیش از حدشون از دنیاست چون خستن ولی زیر این خشونت یه دل نازکه یه درک خیلی عمیقه

اما آدمای دنیای واقعی خشن و مزخرفن چون عوضی و سطحی و نادونن بی هیچ نگرش عمیقی

هولدن کالفید ناتور دشتپرنس تو ابلهراسکولنیکوف جنایت و مکافاتایوان کرومازوف تو برادران کارامازوفآنه ش ...

راستش برام عجیبه داری این حرفا رو میزنی چون بیشتر افرادی که دیدم هر چقد اینا رو بگی نمیفهمن !!

زباد اهل داستان و فیلم هستین؟

اره 

ولی فک کنم خیلیا فک میکنن منظورم فیلم و کتابای زردن که همه کاراکتراش شنگول و عاشق پیشه و ساده لوحن

من بیشتر منظورم کاراکترهایی هس که تلخن ولی فیلسوف مآب

به ظاهر بی‌تفاوتن ولی پشت این نقاب بی تفاوتی کلی اهمیت و دل نازکی و ظرافت هست

پیچیده و لطیفن

درد کشیدن و عمیقن

عشق و دوست داشتنو بیشتر از همه می‌فهمن ولی تنهان

اره ولی فک کنم خیلیا فک میکنن منظورم فیلم و کتابای زردن که همه کاراکتراش شنگول و عاشق پیشه و ساده لو ...

غرق شدن توی دنیای داستانا یکم منزوی ممکنه بکندتون 

همین الآن استانداردهاتون رو خیلی بالا برده از آدما

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چون کتاب و فیلم فقط بیانگر احساسا درونی و امیال ماستولی دنیای واقعی دقیقا همون وقتیه که شب شده و تو ...

تو چقد خاصی

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

راستش برام عجیبه داری این حرفا رو میزنی چون بیشتر افرادی که دیدم هر چقد اینا رو بگی نمیفهمن !!

اطرافیان منم همینجورین

بارها شده با شوق از کتاب موردعلاقم و ایده هاش حرف زدم تو ذوقم زدن کارمو پوچ دونستن درحالیکه خودشون مدام قضاوت و غیبت بقیه رو میکنن

بعد همین ادما کتاب خوندن مسخره میکنن

آدمایی ک من دوس دارم تو کتابا تشنه علمن کنجکاون باملاحظن 

ولی اینا چی 

دقیقا از همین تفاوتا دلم گرفته

اینکه چرا آدمای عمیق و کتابخون فقط تو کتابان