2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت پر شده کاربر مرد

399 بازدید | 54 پست

من خودم به شخصه بخاطر این عضو سایت شدم که سایت مربوط به خانوماست 

جرعتت نیست ی تاپیک پست بزاری سریع درخواست میدن 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

از اینجام باید جمع کنیم بریم🙄

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست بدن تو قبول نکن

عزیزم همشون که خودشونو کاربر مرد معرفی نمیکنن 

خیللیا زن نما هستن و ادم متوجه نمیشه

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

به خاطر تاپیکای چرتی که بعضی کاربرامیزنن،حتی بعضیا باهاشون دوست میشن،دیشب یه کاربر خانم بایه متن بزر ...

😂😂😂😂😂

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ولی خیلی از کاربرای اقا هستن که عادی تو نینی سایتن یعنی نظر میدن و... 

به شخصه خیلی راهنمایی از اقایون گرفتم تو تاپیکام بدون هیچ نظر بدی

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر