2777
2789

دوستان عموی من چند سال پیش ورشکسته شد و زمین گیر شد یه دختر ۲۰ ساله داره و قراره نامزدی خصوصی داشته باشن عروس بشه عروسک بچگیام

من یه شهر دیگه هستم و نمیتونم برم به دختر عموم گفتم من جای خواهرت هستم و نمیتونم بیام هدیه نامزدی واست ماشین لباسشویی ایرانی میخرم

خودش میره سر کار اما میدونم جهیزیه خیلی هزینه داره و دوست داشتم واسش بخرم

الان مادرم میگه نخر به تو چه ربطی داره کادوی سنگین بدی!!!!!!

واقعا بنظرتون غیر منطقیه وقتی بابام قرار نیست کادو بده و واسه عروسی میخواد کادوی سنگین بده من الان دلم‌میخواد هدیه بدم چون نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

واقعا توایت شرایط اقتصادی کمک بزرگی بهشون میکنی و مطمعن باش با شاد شدن دل اون عروس هزاربرابر به زندگیت برمیگرده به حرف دیگران توجه نکن و به حرف دلت گوش کن ببین دلت وهمسرت چی میگن همون کارو بکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه وضع مالیت خوبه بخر ثواب دارع

مامانم میگه ما کادو نمیدیم تو هم نده بزار عروسی

ولی من به این بهونه که نمیتونم بیام اینو بهش گفتم و خیلی خوشحال شد

پس شما هم باهام‌موافقی؟ 

واقعا توایت شرایط اقتصادی کمک بزرگی بهشون میکنی و مطمعن باش با شاد شدن دل اون عروس هزاربرابر به زندگ ...

مرسی بنظرت بد نیست خانواده ام کادو نمیدن ولی من چون نیستم دارم کادو میدم مامانم میگه ما گل میبریم تو اینجوری کادو بدی واسه ما بد میشه

اینجوریه واقعا؟

آفرین بهت ، همین که هواشون را داری و دلت بزرگه بدون شک خداهم به اندازه دلت بهت میبخشه ....آبروی عموتون آبروی شما هم هست ....کار خوبی میکنی تو این دنیا فقط خوبی و بدی ها میمونه...الهی دست به خاک میزنی برات طلا بشه و هیچوقت محتاج خلق نشی و عاقبت خودت و عزیزات ختم بخیربشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

شما دارین  عرض میکنین که ورشکست شدن و قطعا  وضع مالیشون خیلی اوکی نیست.

شما هم اینطور که من متوجه شدم بسیار خوب هستید با این خانم 

از نظر من بگیرید هم‌بیشتر هوای شما رو داره هم یه ثوابی کردین 

البته اگر شرایط مالی خوبی دارید 

و الان هم که شما به دختر عموتون اطلاع دادید که من میگیرم الان که دیگه نمیشه زیر حرفتون بزنید درسته ؟

مرسی بنظرت بد نیست خانواده ام کادو نمیدن ولی من چون نیستم دارم کادو میدم مامانم میگه ما گل میبریم تو ...

به اسم خودت و پدرت تمومش کن ....بگو من به نیابت خانوادم اینکارو میکنم ...

آفرین بهت ، همین که هواشون را داری و دلت بزرگه بدون شک خداهم به اندازه دلت بهت میبخشه ....آبروی عموت ...

مرسی مرسی دلم‌ گرم شد

پس من کار خودمو میکنم

ممنونم الهی هر چی خیر و خوشیه سرازیر بشه تو زندگیتون

مرسی بنظرت بد نیست خانواده ام کادو نمیدن ولی من چون نیستم دارم کادو میدم مامانم میگه ما گل میبریم تو ...

شماهم الان نده مثلا اگه فکرمیکنی گرون میشه بخر بزار کنار موقع عروسی بده بهش ولی بهش بگو برات خریدم خودت نخر بهرحال عروسی میرید دیگه

مرسی مرسی دلم‌ گرم شدپس من کار خودمو میکنمممنونم الهی هر چی خیر و خوشیه سرازیر بشه تو زندگیتون

قربونت برم مهربون ....

ب مادرت هم بگو بجای گل یه الیزابت ببره شاید یه روزی به کارش بیاد هرچند کوچک ...

شما دارین عرض میکنین که ورشکست شدن و قطعا وضع مالیشون خیلی اوکی نیست.شما هم اینطور که من متوجه شدم ...

نه نمیخوام زیر حرفم بزنم ولی چون مادرم میگه واسه ما بد میشه چون‌گل میبریم یجوری شدم که واقعا کارم درسته

بله خود دختر عموم چون همسرش چند وقته خواستگارشه واسه جهیزیه داره کار میکنه منم خیلی دوستش دارم

به اسم خودت و پدرت تمومش کن ....بگو من به نیابت خانوادم اینکارو میکنم ...

بگم با مامانم بره بخره؟ اینجوری مامانم اینا میبرن کادو رو چون من نیستم

میخواستم بگم بره از فامیلمون تو شهرمون بخره شما اینجوری گفتی این به ذهنم رسید

با مامانم‌بره بخره مامانم اینا ببرن خونشون حالا مثلا روز قبل یا بعد نامزدی البته میدونن من خریدم

شماهم الان نده مثلا اگه فکرمیکنی گرون میشه بخر بزار کنار موقع عروسی بده بهش ولی بهش بگو برات خریدم خ ...

راستش میخوام جدا از کادوی عروسی بهش بدمش دنبال بهونه مناسبم اینجوری گفتم بهش

واسم ارزشش از خیلی چیزا بیشتره ولی واسه مامانم دختر جاریه