2777
2789
خودت را از خواهرت و همسرش دور نگه دار فقط همین

ازنجان گفتن وقتی اومد برو معذرت خواهی کن آخه مگه چیکارکردم برم معذرت خواهی کنم‌؟

اونا بدترین کارو باهام کردن تو عقدم وسط شام ک خودرو پاشدن رفتن همه موندن چرا رفتن.یا همش پشت سرم بد میگن پشت سر نامزدم بد میگن.

نامزدم قراره ی کاری بره اومده بودن واسه تحقیق کاری منو نمیدونم از کی پرسیده بودن چجور دختریه پشت سرم بد گفته بودن‌.

مامانم ب آبجیم گفت پشت سر ابجیت نمیدونم کی بد گفته 

گفت دهن هرکی گفته بده دمشگرم و..‌

بارم سکوت کردم چیزی نگفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارهنمیدونم چرا اینجورن

شاید از حسادته عزیزم شاید چون مثلا شما بهترین مجلس رو گرفتین ولی خواهرتون نتونستن از سر حسادت اینجوری دارن سرت خالی میکنن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خدا رحمتش کنه عزیزماره درست میگین

این یک سیاسته که ماها توزندگیمون داشتیم 

حتی ناراحت بشیم همون لحظه است یا همون روز نمیذاریم قهرهامون به جلسه ی بعد بکشه

خواهرته بهش محبت من جذبت میشه ماخانم مهرطلبیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ازنجان گفتن وقتی اومد برو معذرت خواهی کن آخه مگه چیکارکردم برم معذرت خواهی کنم‌؟اونا بدترین کارو باه ...

خواهرت جنگ اشتباهی را شروع کرده ...

به مرور هم همسرت شما و هم همسر خودش متوجه شیطان صفتی خواهرت میشن و از میدون میره کنار.‌‌

شما ولی تو میدون جنگ نباش و کل کل نکن ...عذرخواهی هم نکن...

فقط تا جایی که میشه خودت را دور نگه دار و قطع رابطه کن با خواهرت...از اتیش حسادت داره میسوزه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

این یک سیاسته که ماها توزندگیمون داشتیم حتی ناراحت بشیم همون لحظه است یا همون روز نمیذاریم قهرهامون ...

درسته عزیزم

من باید برم معذرت خواهی کنم؟

اونا خیلی باهام بد رفتار کردن موقع عقدم موقع شام پاشدن رفتن انگاری غریبن 

پشت سرم حرف میزنن

یا آبجیم میگه ب بابام اگه تخت خواب بخری خودت میدونی چون ب اون نخریده بود در کل حسادت میکنه بهم

دقیقا همینجوره

خب عزیزم شما باید کمی سیاست بخرج بدی که این مورد بین شما خواهرا اختلاف نندازه

مثلا بقول اون دوستمون از خواهرت نظر بخوای از شوهرش نظر بخوای کلا در کارات شریکشون بدون اینجوری که شما میری تو اتاق اونا بدتر فک میکنن شما خودتو میگیری 

یجوری باهاشون رفتار کنید احساس کنن اونا رو از خودتون میدونید 

زیاد هم پیششون خواسته یا ناخواسته فخر فروشی نکنید کمی از مشکلاتتون هم بگید از گرونی 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خواهرت جنگ اشتباهی را شروع کرده ...به مرور هم همسرت شما و هم همسر خودش متوجه شیطان صفتی خواهرت میشن ...

مرسی عزیزم ک جواب دادین

اصلااا من تا الان هیچی بهش نگفتم ۷ ماهه عقدم ۷ ماهه پشت سرم دارن حرف میزنن یا نامزدمو بد میدونن در واقع همسرم خیلی آدم خوبیه ولی من این حرفارو میشنوم نمیرم دعوا کنم 

درسته عزیزممن باید برم معذرت خواهی کنم؟اونا خیلی باهام بد رفتار کردن موقع عقدم موقع شام پاشدن رفتن ا ...

معذرت خواهی نکن اومدن چای ببربراشون 

اینجور رفتار کن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده 

زنگ بزن خواهرت بگو فلانی میخوام برم فلان چیز بخرم می ایی باهم بریم 

و.....

خودتو بزن به اون راه

اولش سخته اونها هم کم کم یخشون بازمیشه 

میگه معذرت خواهی بگو چشم 

به پدرت بگو سیاست داشته باشه تختخواب برات بخرن بگن دامادخرید لازم نیست خواهرت ازهمه چیز مطلع بشه

یاپدرت کارتشو بده شما باهمسرت برو بخر بعد بگو فلانی خودش خریده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

درسته عزیزممن باید برم معذرت خواهی کنم؟اونا خیلی باهام بد رفتار کردن موقع عقدم موقع شام پاشدن رفتن ا ...

خب کمی خودتو جای خواهرت بزار 

معلومه که وقتی پدرت برای اون مثلا جهیزیه متوسط خریده ولی برای شما جهیزیه عالی بگیره حرصش میگیره منم باشم از پدرم دلخور میشم بلکم عصبی بشم حدس میزنم شوهر شما پولدار تر از شوهر خواهرتونه و این یجورایی قوز بالا قوز شده