2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر بهت بگم مقصر اصلی پدر و مادرت هستن ناراحت نمیشی اونها بزرگ‌ترهای شما هستن هر پدر و مادری بچه های ...

میدونه عزیزم خودمم متوجهوهستم همش تقصیر مامانمه 

بابام ک هیچی نمیگه بهشون 

گفتنی آبجیم بابامو دعوا میکنه میگه چرا طرف اون درمیای اون بهمون بی احترامی کزده و ...منم اصلا نشده بگم چرا اینجوری گفتی ب نامزدم حرف نمیزنم باهاش

بی محلی کن عزیزم

دامادت یا خواهرت چیری راجع به حجابت گفتن جواب بده بگو هم بابا دارم هم شوهر قطعا به شما ربطی نداره الانم برید همه جارو پر کنید من بی احترامی کردم بهتون احترام هرکسی دست خودشه 

و همچنان باهاشون حرف نزن اومدن خونتون سلام کن برو اتاقت یا تو پذیرایی بودی اصلا به اونا توجه نکن

خودت را از خواهرت و همسرش دور نگه دار فقط همین

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

میدونه عزیزم خودمم متوجهوهستم همش تقصیر مامانمه بابام ک هیچی نمیگه بهشون گفتنی آبجیم بابامو دعوا میک ...

با خواهرت تعارف داری خودت جواب خواهرتو بده میخواد قهر کنه بکنه

من خواهرندارم ولی دخترخالم بهم حسودی میکنه😁😆یادمه وقتی نامزدکرده بودم خالم دادمیزدمیگفت دخترمن ازهمه خوشبختره😐😐😐الانم بیخودی بامن بدشدن درصورتی که من میدونم دامادخالم دوبارخیانت کرده کارشون به جدایی کشیده خوشبختیوتوپول میدونه

غرورم اجازه نمی‌ده ازشون متنفرم

ببین ازالان برای خودت اینو حلاجی کن ادم جلوی خانواده ی خودش غرور نداره 

ادمیزاد هیچوقت نباید ازپدرومادر وخواهر برادر خود یا همسرش کلا ببره 

پس ببین شما خودتم نمی خواهی مشکلت حل بشه

من الان مادرم فوت شده خواهرم هست که ساپورتم مرده تواین سه سال....دوماه دیگه زایمانمه خواهرم طفلی باید جمعم کنه!

ماهم پیش میاد شوهرامون چیزی میگن یا زن داداشهامون اما برای ارامش خواهر وبرادرمون وخفظ رابطه هامون نشنیده وندید میگیریم

وخیلی وقتها باشوخی و‌....ازش رد میشیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خواهرمنم به زندگی من حسودیش میشه وعلناحتی جلومردم وفامیل به من توهین میکنه

چجور ادمین اینا چجور خواهرین؟

نباشن بهتره

من اصلا نشده بدی کنم چقدر بهم بدی گردن از وقتی عقد کردم همش پشت سر من و نامزدم حرف میزنن