2777
2789
عنوان

مادر شوهر پیله من

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 72 پست
چرا پس مادرشوهر من نمی‌فهمه بارها بهش گفتم ک کسی ک برا احوالپرسی زنگ‌ میزنه روزی یک بار یک روز در می ...

میتونی حرفتو رک و پوست کنده بزنی یعنی از اون خانومایی هستی که بدون اینکه ناراحتی پیش بیاد حرفشونو بزنن؟ یا مثل من روت نمیشه چیزی بگی؟ فقط میریزی تو خودت 

بنظرم‌روی خودت کار کن اعتماد به نفستو ببر بالا ی بار بهش بگو اذیتم

رو نده بهش..مثلا دوبارزنگ زد ج نده ..بارسوم ج بده...نه که هرموقع زنگ زد جواب بدی خوب خوشش میاد میزنگ ...

آها پس پونزده ساله حرمت کردی و از خودش نفهمید 

بخدا این عروس جدیدا خیلی رک و راحت حرفشون میزنن

حتی جاری خودمم از اول باهاش رک بود بهش رو نداد 

اون بزرگ‌تره مثلا بهش میگه من حوصله تلفن ندارم 

برا همین مادر شوهرم خیلی کم بهش زنک میزنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه کوچیک دارم بچه ام دوماهشه می‌فهمه ک خیلی محدودم با این اوضاع آنفولانزا و‌سرماخوردگی می‌فهمه ک ...

یه جا گفتی به گوشی دخترم زنگ میزنه

بچه دوماهه چجوری گوشی داره🤔

میتونی حرفتو رک و پوست کنده بزنی یعنی از اون خانومایی هستی که بدون اینکه ناراحتی پیش بیاد حرفشونو بز ...

آره من خیلی حرمت میکنم روم نمیشه رک مثلا میگه زنگ زدم جواب ندادی دیگه پیله نکردم 

بهش میگم بچه ام گریه می‌کنه دور تلفن نمیام 

ولی بازم اینقدر زنگ میزنه تا یک بار جواب بدم 

آها پس پونزده ساله حرمت کردی و از خودش نفهمید بخدا این عروس جدیدا خیلی رک و راحت حرفشون میزننحتی جار ...

توام مثل جاریات بگو من حوصله تلفن ندارم رک بگو 

چرا روشو نداری؟؟؟؟

آره دیگه مجبورم همینجور باهاش رفتار کنم یک هفته ای میشه آشتی کردیم ولی مجبورم دوباره بهش محل ندم

محلش نده مارمولکو هر چی رک باشی و جسارت داشته باشی کسی نمیتونه اذیتت کنه اما اگه راحت باشی طرف هرجوری هست راهو باز میکنه که صمیمی بشه و درنهایت ضربه

آره من خیلی حرمت میکنم روم نمیشه رک مثلا میگه زنگ زدم جواب ندادی دیگه پیله نکردم بهش میگم بچه ام گری ...

ببین من خیلی کم‌رو هستم خودمم نمیتونم حرفمو بزنم اما یک بار دل رو زدم به دریا و بهش گفتم از این رفتار و از این حرفات خیلی ناراحت میشم و چون هیچی نمیگم فکر میکنی من‌آدم ساده ای هستم و یه مدت رعایت میکرد بعدش دوباره شروع کرد به لج و لج بازی خخخخخ

یعنی فایده ای نداره قطع ارتباط هم گناهه خودت میدونی که زندگی بی برکت میشه اما میتونی خیلی خشک و بی حال حرف بزنی ک بهش بر بخوره ؟؟؟ مثلا خیلی خیلی با ناراحتی حرف بزن و جوابای کوتاه و بی روح جوری که خودش معذب بشه خخخخ

محلش نده مارمولکو هر چی رک باشی و جسارت داشته باشی کسی نمیتونه اذیتت کنه اما اگه راحت باشی طرف هرجور ...

آفرین دقیقا همینجوری همش از راه صمیمیت وارد میشن بعدشم ضربه میزنن اصلا موندم فازشون‌چیه