سلام دوستان من دنبال بهانه هستم که با مادر شوهرم قهر کنم و قطع ارتباط کنم چون زن خیلی سریش و پیلهایه روزی چند مرتبه زنگ میزنه میخواد سر از کارم در بیاره صبح یه دفعه عصر یه دفعه من با مادر خودمم انقدر صحبت نمیکنم چون بچه کوچیک دارم و وقت نمیکنم همون حرفای تکراری که به شوهرم میگه به منم میگه درواقع کار مهمی نداره فقط میخواد بدونه کی خونمونه چیکار میکنم صدای کی میاد
مهمون دارم یا ندارم به نظر شما همچین شخصیتی باید چیکارش کنیم اگه من جوابش ندم زنگ به دخترم میزنه
یه راه چارهای نشونم بدین که یه جوری باشه که هم حرمتها حفظ بشه هم اینکه کمتر بهم زنگ بزنه حداقل یک روز در میون زنگ بزنه یا روزی یک بار زنگ بزنه نه که روزی چند مرتبه
چرا پس مادرشوهر من نمیفهمه بارها بهش گفتم ک کسی ک برا احوالپرسی زنگ میزنه روزی یک بار یک روز در می ...
میتونی حرفتو رک و پوست کنده بزنی یعنی از اون خانومایی هستی که بدون اینکه ناراحتی پیش بیاد حرفشونو بزنن؟ یا مثل من روت نمیشه چیزی بگی؟ فقط میریزی تو خودت
بنظرمروی خودت کار کن اعتماد به نفستو ببر بالا ی بار بهش بگو اذیتم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آره من خیلی حرمت میکنم روم نمیشه رک مثلا میگه زنگ زدم جواب ندادی دیگه پیله نکردم بهش میگم بچه ام گری ...
ببین من خیلی کمرو هستم خودمم نمیتونم حرفمو بزنم اما یک بار دل رو زدم به دریا و بهش گفتم از این رفتار و از این حرفات خیلی ناراحت میشم و چون هیچی نمیگم فکر میکنی منآدم ساده ای هستم و یه مدت رعایت میکرد بعدش دوباره شروع کرد به لج و لج بازی خخخخخ
یعنی فایده ای نداره قطع ارتباط هم گناهه خودت میدونی که زندگی بی برکت میشه اما میتونی خیلی خشک و بی حال حرف بزنی ک بهش بر بخوره ؟؟؟ مثلا خیلی خیلی با ناراحتی حرف بزن و جوابای کوتاه و بی روح جوری که خودش معذب بشه خخخخ