2777
2789

قدیما همه چی راجع به نی نی و بارداری و این مسائل بود

الان همش دوس پسر و خیانت و کتک و مادرشوهر و ....

و اصلا به مسائل مادر و نوزاد و بارداری دیگه توجه نمی‌شه 

در واقع مسیر سایت کلا تغییر کرده کاش اسمشم عوض بشه

دیگه اصلا به تاپیک های سوال های بارداریم حتی توجه هم نمیشه😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا الان بیشتر درباره درس و نمره و امتحانهیه مشت بچه مدرسه ای ریختن تو سایتفضا شدیدا سمی شده

آره موندم چه جوریه

بچه کنکوریا تو نی نی سایتن 

درصورتی که باید بکوب بخونن تو این رقابت سخت

اتفاقا الان بیشتر درباره درس و نمره و امتحانهیه مشت بچه مدرسه ای ریختن تو سایتفضا شدیدا سمی شده

خب وقتی خیلیا موضوعات پرتی مثل خوانواده ی شوهر میزنن پس بقیه هم حق اینو دارن که تاپیکایی راجب تحصیل و کنکور بزنن بالاخره اوناهم کمک و راهنمایی میخوان فضا عمومیه

ولی کلا اسم سایت به محتواش نمیاد

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

حالا من این وسط حامله شدم😂😂هیشکی جواب سوالامو نمیده

تاپیک قبلت رو الان دیدم اصلا نمیدونم قرصه چی  چی هست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

دقیقا موافقم. تاپیک سیاسی هم زیاد میزنن. من هرچی تلاش میکنم از اخبار تلخ دور باشم و نخونم و نشنوم همه خبرای بد رو اینجا ازش باخبر میشم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اینا چرا یه گروه با همکلاسیاشون تو تلگرامی واتساپی ایتایی جایی نمیزنن 

اینقدر مارو اسید خور نکنن!؟

آدم بزرگ ممکنه هیچ کسیو برای راهنمایی نداشته باشه

و بیاد نی نی سایت راهنمایی بخواد

، اما بچه مدرسه ایا که همکلاسیاشونُ دارن 

اینجا چی میخوان آخهههههه !!!

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم