2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8590 بازدید | 402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کجا گفتم رقاص ها تن فروشن؟! این یه تهمت بزرگه که به من میزنین!! منظورم از این جمله که میگم از بدن ...

بعضیا کج فهمی دارن، دست خودشون نیست

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

نه حتی اگه هیکلشم زیاد به نمایش نزاره میان کنسرت جنیفر ولی این زنه رو نه

هر وقت بدون رقص و نشون دادن بدنش و پشت پرده خوند و مخاطب جز صداش چیزی ازش ندید، اونوقت میشه گفت میان یا نه. 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

ایشون فقط از بدنشون در امد زایی میکنن وگرنه از نظر من اصلا صدا نداره 

ی مشتی مرد هولم فقط بخاطر هیکلش دنبالش میکنن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
یکی مثل ادل خواننده،،،،، فقط سرمایه اش صداش هست نه بدن و لباس لختی و قیافه اش

وای صدای بهشتی داره این بشرررر

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
من کجا گفتم رقاص ها تن فروشن؟! این یه تهمت بزرگه که به من میزنین!! منظورم از این جمله که میگم از بدن ...

خب شما گفتید از بدنش پول در میاره ، این معنی تن فروشی میده و من اینطور تعبیر کردم

جنیفر خوانندس ، کنسرت هم نذاره پول در میاره از موزیک هاش

ولی امثال آرام حیدری اگر یک روز خودنمایی نکنن گرسنه میمونن.

بعدشم گفتم که 

من رقص رو هنر می‌دونم ، بعضی ها از صداشون پول در میارن بعضی ها از رقصشون . هر دو هنره که به مخاطب ارائه میدن و من بدن نمایی نمیدونمش .

این فرق داره با کاری که این خانم نامحترم انجام میده.

نظر شماهم محترمه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من فقط در امر اونهایی موندم که از آرام دارن دفاع میکنن...

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

توهین نکن خانم عزیز 

داریم منطقی و مودبانه تبادل نظر میکنیم!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا اصلا پای کسایی دیگه اومد وسط، همشون از یه قماشن، فقط یکی سرمایه دارهای بزرگ و رسانه های بزرگ با اهداف خاص پشتشن،اون یکی بی کسو کاره همین

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بله متاسفانه چون من تو کامنتای قبلیم هم گفتم منظورم چیه که همچین برداشتی نشه و حقی نیاد گردنم. خدا هممونو به راه راست هدایت کنه. 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

من فقط در امر اونهایی موندم که از آرام دارن دفاع میکنن...

منم در اونهایی موندم که آرامو سپهرو میکوبونن. بعد رونالدو و جورجینا کوه غیرت و عفتن در نظرشون

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

کاش احمقای مجازیو معروف نکنیم.همین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا اصلا پای کسایی دیگه اومد وسط، همشون از یه قماشن، فقط یکی سرمایه دارهای بزرگ و رسانه های بزرگ با ...

دقیقا، فرقشون تو همینه.  اگه رسانه های اینوری و اونوری از زن سپهر حیدری حمایت کنن و تبلیغش کنن، دیگه از اونم نمیشه انتقاد کرد، میگن خوب هنرشه! 

عزیزم دوتا کاربر دیگه بدون توهین بهم دارن تبادل نظر میکنن شما چرا دخالت و توهین میکنی میدونم الان میگید شما چرا ریپلای زدی پس اما من گفتم کامنتتون باعث میشه دوباره به خودتون توهین بشه امیدوارم منظورم رو درک کرده باشید❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺