2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست
من پشت زنی نیستم ، حرف منو درست متوجه نشدید ،حرف من اینه کسی که یه سبک خاص رو برای زندگیش انتخاب کرد ...

مورد تهمت نیست

واقعیته دیگه

چه هنری داره؟

لباس باز پوشیدن جلب توجه کردن

به اینکار در فرهنگ لغت انگلیسی چی میگن؟ bitch, pick me حالا هر چی

این هلیی کع می گن اروپا یعنی مردم اروپا کار و کابیشون عرضه کردنه 😁 یعنی اروپایی ها ادم نیستن نه جانم اروپایی هایی که کارشون عرضه کردن هست وشغلشون این هست این مدلین تو دیسکو ها ☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ازدواج کردی میزاری زنت با همه باشه؟میگی عزیزم بت افتخار میکنمب منم ربطی ندارهبیفت به جون مردا و ...

شما گردن میگیری که اون خانم با همه هست ؟؟؟؟ تهمته سنگینیه ها 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

زنان علیه زنان همین جا خودشو نشون میده ، چرا چنین قضاوتایی میکنید ؟؟

آره زنان علیه زنان نباشید مثل بعضی مردا طرفدار اینجور زنا باشید😑

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ن سپهر

باورت میشه تا الان فکر میکردم اسمش خسرو حیدریه؟ 😁 سرچ کردم دیدم خسرو یکی دیگه س

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من پشت زنی نیستم ، حرف منو درست متوجه نشدید ،حرف من اینه کسی که یه سبک خاص رو برای زندگیش انتخاب کرد ...

اونی که باید می‌فهمیدم رو فهمیدم 

هر چند شوهرش با پوشش و رفتارش مشکلی نداره و این به خودشون مربوطه و من نه تایید میکنم نه مشکلی دارم با زندگیشون

ولی حرف شمام اشتباه زن و شوهر آینه‌ همن رفتار هر کدوم تو سرنوشت و وجه اجتماعی اون یکی تاثیر مستقیم داره

مورد تهمت نیستواقعیته دیگهچه هنری داره؟لباس باز پوشیدن جلب توجه کردنبه اینکار در فرهنگ لغت انگلیسی چ ...

دنبالشون نکنید تا نتونن از این راه بالا برن و درامد کسب کنن 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

علی کریمی خودش پولداره

خو پولای خواهرشو پس بده

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت