2777
2789

دوست شوهرم

الانم المانه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم اصفهان

یکسال تو ایران المانی خونده

یکسال تو المان اجباری

بالاخره یاد گرفته

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مرسی هلی جون سفارت خوب نیست؟

نمیدونم من نرفتم،یکی از دوستام ک آلمان رفته و خیلی حرفه ای بود تو این زبان معلم خصوصی از دانشگاه تهران گرفته بود،ولی ب من گفت گوته خیلی خوبه،مثل اینکه گوته وابسته ب سفارته

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

من رفتم، توصیه من به شما خصوصی شروع نکنین. من اولش خصوصی گرفتم اما اصلا خوب نیست بعدش رفتم موسسه گروهی خیلی بهتره. موسسه گوته ، okf اتریش، کیهان و اریان صدر و ادبا . من کیهان بودم اما بیش‌تر به استاد و تلاش بستگی داره تا موسسه. ادبا هم من دوستم میرفت میگفت خیلی بهتر از آریان صدر و کیهان هستش. 

من رفتم، توصیه من به شما خصوصی شروع نکنین. من اولش خصوصی گرفتم اما اصلا خوب نیست بعدش رفتم موسسه گرو ...

خیلی ممنون رهاجون راستش من بین گوته و okf موندم دانشگاهمون هم داره 

خیلی ممنون رهاجون راستش من بین گوته و okf موندم دانشگاهمون هم داره 

ببین اصولا گوته و okf شلوغن مخصوصا واسه شروع. اگه دیدی خیلی باید منتظر باشی A1 رو یه جایی شروع کن بعد برو اینا رو . تو سایت گوته هم توصیه کردن همینو‌.