پسرم کلاس اول ابتدایی هست اصلا نمیتونه کلمات و سر هم بندی کنه هرچی باهاش کار میکنم بازم متوجه نمیشه چیکار کنم حالا ریاضی خوبه ولی املا نمیتونه بنویسه مدیر مدرسه امروز زنگ زد گفت بیا مدرسه وقتی رفتم گفت یه هفته وقت دارم پسرم بتونه این کارها رو انجام بده بعد از یک هفته اخراج میشه اگه یاد نگرفته بود آخه من چیکار کنم نمیدونم خیلی ناراحتم 😔
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو خوندن فقط باید ترکیب کنه بخونه یعنی اول ترکیبات رو یادش بده تا بتونه بخونه
وقتی داره میخونه بابا باید اینطوری بخونه ب با ا با ب با ا با میشه بابا تا دستش میاد چطوری بخونه
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یعنی چی اخراج؟این همه بچه تکرار پایه میشن نهایتش پسر شما هم همینطور.بهش چیزی نگفتی ؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم