2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8590 بازدید | 402 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب که چی؟؟؟ چون اونا شورتشون رو دراوردن ما هم دربیاریم؟؟؟ جنیفر خر کیه!!!! والا جنیفر از آرام خراب ت ...

فکر نمیکنی این مسائل خیلی شخصیه؟

و اینکه صرفا چون ایران به دنیا اومده باید تا ابد از قوانین اینجا پیروی کنه،؟

فرهنگ ما؟

قراره مگه همه آدم‌ها مثل هم باشن

اینکه شما انقدر براش حرص میخورین اصلا طبیعی نیست😐

والا من ندیدم کلیپ هاشو :/

حالا چون شما ندیدی دلیلی نداره ما هم ندیده باشیم.

فقط اونی که گفت جورجینا خودشو وقف بچه هاش کرده😆

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
منم مذهبی نیستم عزیزم اما چیزی که عیانس چه حاجت به بیان است واقعا توقع دارین مردم چه فکری در مورد کس ...

خیلی جالبه

چون یه ویدئو داده یعنی خرابه؟

از نظر شما آنجلینا جولی هم خرابه؟

پس کل دنیا خرابه جز شما😁

حالا چون شما ندیدی دلیلی نداره ما هم ندیده باشیم.فقط اونی که گفت جورجینا خودشو وقف بچه هاش کرده😆

نه من خبر نداشتن فکر کردم در حد پوشش دارن بهش گیر میدن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
خیلی جالبهچون یه ویدئو داده یعنی خرابه؟از نظر شما آنجلینا جولی هم خرابه؟پس کل دنیا خرابه جز شما😁

آنکس که نداد و نخوهد که بداند....

ببخشید منظورم شما نیستی کلی گفتم😊

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

حالا ببین ببخشید لال شدهحای ریپلای هم نزد برام😉😉

دید همه برعلیهشن رفت وگرنه پرروتر از این حرفا هستن اینجور مردا 

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
آنکس که نداد و نخوهد که بداند....ببخشید منظورم شما نیستی کلی گفتم😊

عزیزم فکر نکن با چهارتا شعر و اراجیف خفن به نظر میای

بلکه اُمُل و نادان به نظر میای بیشتر

ببخشید منظورم به شما نبود کلی گفتم

یادمه قدیما میگفتن تا با چشم خودتون ندیدین قضاوت نکنید،،،، 

الان طرف کلیپ س کسی با مردها درست میکن

عکس سک سی میزاره،،،خودش از خداشه بهش بگن خراب!!! 

بعد یه عده میان میگن قضاوت نکنید 

یکی بیاد بگه چیو قضاوت نکنیم دقیقا؟؟؟؟؟؟؟ 

خداشاهده فیلم پ ورن هم بده بیرون،،،، یه عده میان میگن قضاوت نکنید شاید سپهر پیشش نبوده،،، سک س دلش خواسته،،، بلاخره اونم آدمه!!! 

این همه خارج سک س میکنن،، 

حالا ما سک س کنیم چی میشه 

خدایا شکرت!