2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست
شما گردن میگیری که اون خانم با همه هست ؟؟؟؟ تهمته سنگینیه ها

😂😂😂ببین عزیز جان

چه مرد چه زن ،در هر جای دنیا ،باید به خودش احترام قائل باشه.به جسمش به پاکیش به بدنش.حالا ک شما طرفداریشو میکنی،خودتون دوس دارید مادر یا خواهر یا همسرتون اونجور عکسا از خودش نشر بده؟و اونجور کامنتای سنگین بگیره؟دوست دارید؟ک مورد مسخره عالم و ادم شه تا یه چص فالوور بگیره 

چه فرقی داره؟وقتی عکسای...همه میبینن خیانت به همسرشه.با هر چقد فالوور داشته باشه ب همسرش داره خیانت میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه دقیقا با سند بگین اگه کجا میدونید پولای خواهرشوهر دزدیده؟

سند میخوای؟ از خواهرش معتبرتر؟

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
همه بابا مگه غیر نظر دادن کار دیگ ای داریم تو این سایت؟ مگه اونی که پیجش پابلیک نظر نمیخواد؟

فریدوم جون حالا شما حرص نخور

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
سند میخوای؟ از خواهرش معتبرتر؟

خواهرشو شما میشناسی؟

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
چقدر نظر میدید؟ حالا مگه نظر شما رو خواسته🤣کلثوم پا دیگه قرمه راضی نیست🤣🤣من نظری ندارم چون راجب ز ...

عزمزمه جنیفر و جورجیا رو با این مقایسه نکن خدایی

اونا سرشون میرزه به این زن که تنها هنرش بدنشه

نه صدا نه رقص نه هیچی

بعدم زندگیش و حتی نقاط خصوصی بدنشون گذاشته همه ببینن

اصلا از این نظرات کسب درآمد میکنه

عزمزمه جنیفر و جورجیا رو با این مقایسه نکن خداییاونا سرشون میرزه به این زن که تنها هنرش بدنشهنه صدا ...

خب جنیفرم با شیک زدن کسب درآمد میکنه. برو نگاه کن موزیک ویدوهاشو. 

مال اون حلاله این حرام و تن فروش شد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خواهرشو شما میشناسی؟

اره اومد جلو دوربین صحبت کرد، چندین سال بود صداش درنیومده بود رفته بود زندان بابت بدهی ها، دیگه دید فایده نداره رسواش کرد

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بی غیرت که هست در اون شکی نیست و حتا به اینکه بخوام فکر کنم شوهرمه چندشم میشه دیگه بقیه چیزا جایه خود داره

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

من از باز بودنش دفاع نکردم .از ازادی افراد دفاع کردم که ازاد باشن بدون اینکه قضاوت بشن

از نظر شما ازادی یعنی با بدترین مدل لباس ویدیوهای شهوت انگیز بسازی؟ ببین برادر اینجا با این حرفا کسی بهت پا نمیده برو اینستا این حرفات رو تفت بده
در ضمن امیدوارم همسر یا خواهر شما هم پیروی راه این خانوم بشن ببینم بازم ازشون دفاع میکنی

.

هنو مارو نشناخته😁😁😁

وااااااااااای عزیزم من شمارو میشناسم عکستو گذاشته بودی توی تایپیک یکی دیگه، از اون موقع دنبالت بودم . چه جوووووری انقد نچرال و خووووشگلی، اصلا ندیدم شبیهت.