2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8589 بازدید | 402 پست
همه بابا مگه غیر نظر دادن کار دیگ ای داریم تو این سایت؟ مگه اونی که پیجش پابلیک نظر نمیخواد؟

اصلا کسی که همه ی زندگیشو تو مجازی پخش کرده، یعنی به همه اجازه داده راجع بهش نظر بدن!  دوست ندارن رسانه ای نکنن! 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

زنان علیه زنان همین جا خودشو نشون میده ، چرا چنین قضاوتایی میکنید ؟؟

اون دیگه از قضاوت گذشته 

امثال اونو قاطی بقیه زنا نکنید لطفاً ...هرزگی مرد و زن نداره..صرف اینکه هم جنسمونه تاییدش کنیم ؟😕

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اومد جلو دوربین صحبت کرد، چندین سال بود صداش درنیومده بود رفته بود زندان بابت بدهی ها، دیگه دید ...

آها از صدا و سیما؟!!!من دیگه حرفی ندارم . ممنونم 

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
اصلا این سایت خوراک غیبت و پچ پچ پشت بقیه ست قضاوت و بیرون ريزي و ... خودمم یکیش منکرش نمیشم

تخمه تخمه یادت نره

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

کلا بهتر نیست ادم ها را قضاوت نکنیم

یه چیزی شنیدی میگی فقط

ما میگیم دوست نداریم این سبکو مشکلش چیه؟

هیتلر و بن لادن و اینا رو هم بیا قضاوت نکنیم

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
کلثوم پای دیگ قرمه، شرف داره به کسی که منبع درآمدش بدنشه!... شماها خودتونم که فتوسنتز میکنین، روی آش ...

نه منم آشپزی میکنم 

منم مثل شما 

یه زن خانه دار و ساده و آشپز 

منظورم اینه اون انتخاب کرده اونجور باشه 

مثل بقیه خواننده ها و ...

با نظر منو شما هم هدایت نمیشه که 

پس چرا ناسزا بگیم بهش 

اگرم انتقادی هست تو پیجش باشه حداقل ثواب کنیم نه کباب بشیم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب جنیفرم با شیک زدن کسب درآمد میکنه. برو نگاه کن موزیک ویدوهاشو. مال اون حلاله این حرام و تن فروش ش ...

اون یکی از بزرگترین خواننده هاست

گفتم تو کامنتای قبلیم که یه خواننده یه دوست حرفه ایه و همچین لباسی لازمه کارشه

وگرنه در حالت عادی توی خیابان و شهر لباسای عادی میپوشه

ولی این خانوم عکساش که دراومده در هر لوکیشنی بازترین لباس

بعدم جنیفر از وقتی جداشده رفته سمت بادی سوت اینا که بازم بهتره تا لباس این زنه

وااااااااااای عزیزم من شمارو میشناسم عکستو گذاشته بودی توی تایپیک یکی دیگه، از اون موقع دنبالت بودم ...

مرسیی عزیزم من برم خودمو پرت کنم پایین الان میام 😁😁😁

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

حس میکنم یک مرد هوس باز و کثیف بوده

که بار ها خیانت کرده 

حالام زنش رهاش کرده و داره تلافی می‌کنه

درکل حس میکنم سال ها زنشو عذاب داده و ظاهر سازی کرده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیلی دست و دلبازه یه زن گرفته با چند ملیون نفر شریک شده

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

من از باز بودنش دفاع نکردم .از ازادی افراد دفاع کردم که ازاد باشن بدون اینکه قضاوت بشن

شما که به نفعته کلا از آزادی و فساد دفاع کنی چون در هر صورت افرادی مانند آرام جوینده برای امثال تو اون کارها رو میکنن ما داریم ایران زندگی میکنم از نظر من مردم به اندازه کافی آزادی پوشش و بیان دارن وحتا بیشتر از اندازه کافی از نظر شما آزادی اینکه خانم های معلوم الحال لخت لخت بگردن تو خیابون جنابعالی فیضش و ببری حق داری دفاع کنی بیچاره

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺