2777
2789
عنوان

چیکارکردین بچتون زردی نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه اولم اواخر بهار به دنیا اومد ۴۱ هفته تمام. مراعات هیچ چیزی رو هم نمی کردم.گرمی نخور سردی بخور.اصلا.

زردی هم نگرفت گروه خونی منو شوهرم هر دو o+ هستش

بچه دومم رو خیلی رعایت کردم ماه اخر یه جعبه انار رو تنهایی خوردم زردی گرفت ۳۸ هفته و ۳ روز به دنیا اومد 

ماه آخر بارداریم چیزای گرم و شور نخوردم.

بعدم که بچم دنیا اومد پودر گلوکز دادیم بهش.البته به بچه دومم دادیم و زردی نگرفتن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

گروه خونی مادر o باشه فرزند a یاb زردی قطعی هست اونم از نوع بدش

خودم گروه خونیم oمثبته 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بچه اولم اواخر بهار به دنیا اومد ۴۱ هفته تمام. مراعات هیچ چیزی رو هم نمی کردم.گرمی نخور سردی بخور.اص ...

ای وای پس چرا برعکس شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماه آخر بارداریم چیزای گرم و شور نخوردم.بعدم که بچم دنیا اومد پودر گلوکز دادیم بهش.البته به بچه دومم ...

این چندوقته یکم گرمی زیاد خوردم نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن چیزایه رنگی نخور مثله زعفرون زردچوبه پفک چیزای که رنگ داره دیگه

واقعا تاثیرداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خیلی بزرگش کردی زردی رو. اصلا موضوع ترسناکی نیست که ذهنت درگیرش بشه.راحتم درمان میشه. اونی که شما میگی تعویض خون برای کساییه که دیر میبرن دکتر و توخونه میخوان درمانش کنن

اصلاااا نگران نباش.اصلااااا

دردم از یار است و درمان نیز هم
من آب انار وعرق کاسنی زیاد میخوردم،خداروشکر زردی هم نداشت

زایمان زودرس نداشتی؟یکی از کاربرها میگه زایمان زودرس میاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خیلی بزرگش کردی زردی رو. اصلا موضوع ترسناکی نیست که ذهنت درگیرش بشه.راحتم درمان میشه. اونی که ...

ایشالا که هینجور باشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا تاثیرداره؟

نمیدونم من تا جایی ک بتونم دارم رعایت میکنم انشالا ک نتیجه بده شمام رعایت کن شاید درست باشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه اشم♥️🫶🏼

دختر اولم زردی داشت برای دختر دومم عرق کاسنی و شاهتره خوردم خدارو شکر زردی نداشت

زایمان زودرس نمیاره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40