2777
2789
عنوان

چیکارکردین بچتون زردی نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 65 پست

من شنیدم به ژنتیک ربط داره و اینکه بچه وقتی بدنیا میاد عملا کبدش هنوز شروع به کار نکرده و نمیتونه سموم بدن رو دفع کنه و نشانه های یرقان بروز میکنه 

من گروهی خونی ام با مامانم دقیقا یکی بود زردی زیادی داشتم 

خودم با بچه ام گروه خونی متفاوت داشتیم با ار هاش متفاوت

اونم زردی بالا داشت

مصرف خنکی هم داشتم ولی بی تاثیر بود 

کاسنی دهانه رحم رو نرم میکنه و موجب زایمان زودرس هست برای همین مصرف خاکشیر و کاسنی توصیه نمیشه  

و زردی ترسی نداره واقعا ، فقط مرتب شیر خوردن نداشتن دفع بالای بچه ، خوردن خنکی توسط مادر برای تاثیر روی شیر و شستن بدن نوزاد با کاسنی عالی بود و دستگاه هم که همه جا کرایه میدن 

پسر من زردیش دو روزه از ۱۳/۵ شد ۶ و تمام 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نمیدونم من تا جایی ک بتونم دارم رعایت میکنم انشالا ک نتیجه بده شمام رعایت کن شاید درست باشه

حتما عزیزم 

ایشالا که بچه شماهم نداشته باشه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چندوقته یکم گرمی زیاد خوردم نگرانم

با خوردن سردی جبران کن.چون طبع پسرا هم گرمتره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من شنیدم به ژنتیک ربط داره و اینکه بچه وقتی بدنیا میاد عملا کبدش هنوز شروع به کار نکرده و نمیتونه سم ...

یعنی اصلا کاسنی استفاده نکنم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا که هینجور باشه عزیزم

همینجوره عزیزم.خیلی از بچه هارو دیدم زردی داشتن درمانشم یه لامپ مهتابی بوده

لذت ببر از بارداری. گرمیجات نخورخیلی ولی چیزای عجیب غریبم نخور. مثلا نری همش کاسنی بخوری

عادی.مثل بقیه روزات. سختش نکن لذت ببر

دردم از یار است و درمان نیز هم
با خوردن سردی جبران کن.چون طبع پسرا هم گرمتره

نه دیگه اصلا این چندوقتو سعی میکنم گرمی استفاده نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همینجوره عزیزم.خیلی از بچه هارو دیدم زردی داشتن درمانشم یه لامپ مهتابی بودهلذت ببر از بارداری. گرمیج ...

ممنون عزیزدلم واسه دلگرمیی که دادی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زایمان زودرس نداشتی؟یکی از کاربرها میگه زایمان زودرس میاره

نه اصلا ۴۰ هفته رو کامل پر کردم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
یعنی اصلا کاسنی استفاده نکنم؟؟

پزشک من که ممنوع کرده بود 

توی نت هم سرچ کنین میبینین که همه سایت های پزشکی و دارویی مصرف کاسنی رو در بارداری توصیه نمیکنن 👇👇👇

چون  یک محرک قوی در رحم است و باعث انقباضات رحمی در دوران  می‌شود و سلامتی مادر و جنین را به خطر می‌اندازد.  مقدار زیاد  خطراتی مانند خون‌ریزی در دوران  و سقط جنین را به‌همراه دارد

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پزشک من که ممنوع کرده بود توی نت هم سرچ کنین میبینین که همه سایت های پزشکی و دارویی مصرف کاسنی رو در ...

وای پس بیخیالش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر گروه خونی مادر و فرزند یکی باشه اونم منفی زردی مقاوم میگیره که به سختی میره دختر من ۲۸ روز طول ک ...

نه هم خودم هم شوهرم مثبتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40