2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشترش انگار به گروه خونی مادر و بچه مربوطه. ولی عجالتا کاسنی بخوری خوبه. اگرم یه موقع گفت ناراحتی نداره نهایتش دو شب زیر مهتابی میخوابه خوب میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
میگن چیزای طبع گرم نباید بخوریعرق کاسنی هم عالیه

وای این چندوقته یکم زیاد خوردم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بیشترش انگار به گروه خونی مادر و بچه مربوطه. ولی عجالتا کاسنی بخوری خوبه. اگرم یه موقع گفت ناراحتی ن ...

آخه بعضی از نوزادها خیلی زیاد میشه زردیشون خونشونو شنیدم عوض میکنن میترسم اینجوری بشه یه وقت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم تجربه نداشتم اما یکی از اقواممون بچه اولش زردی داشت برا دومی ماه آخر روزی چند تا لیموشیرین و چی ...

عع امتحان میکنم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره عرق کاسنی بخور خاهرشوهرم میگف بچه هاش زردی اصلااا نگرفتن چون خیلی کاسنی میخورده

کاسنی زیاد خوردنش ضرری نداره عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه بعضی از نوزادها خیلی زیاد میشه زردیشون خونشونو شنیدم عوض میکنن میترسم اینجوری بشه یه وقت

نه اون خیلی کم اتفاق میفته و اکثرا چون دیر تشخیص میدن و مثلا میخوان سنتی درمانش کنن و زیر دستگاه نمی‌برند اینجوری میشه. من تجربش رو دارم اصلا چیز ترسناکی نیس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است