2777
2789

سلام مهمونی بودیم بچم نزدیک ۳ سالشه گریه میکرد بهونه میگرفت شوهرم اومد سمتش داد زد یه دونه محکم بچه رو زد سریع رفتم جلوش که بچه رو نزنه جلو همه یه دونه محکمم کوبید به کمر من جوری زد که همونجا اشک تو چشام جمع شد و برگشت گفت صد دفعه گفتم به تو ربطی نداره من میزنمش

همه ام داشتن نگاه میکردن و از حرکت شوهرم ناراحت شدن حالم خیلی بد بود رفتم تو اتاق بچم دسشویی کرده بود گفتم ببر بچه رو بشور گفت من نمیتونم و فلان گفتم حالم خوب نیست بچه رو با حرص و دوباره با پاش کوبید توکمر بچه برد دسشویی داد زدم افتادم دنبالش گفتم برو اونور نمیخاد خودم میبرم .

خسته شدم خیلی بیشعوره دست بزن داره هیچی نداره خانوادشم که کلا حذف شدن از زندگیمون چون به شدت اذیت کنن ما قبلا تا طلاقم رفتیم نمیدونم چی شد برگشتیم هردقه خودمو لعنت میکنم که برگشتم و پای یه بچه بیگناه بازکردم تو زندگیمون و الانم بخاطر بچم نمیتونم جداشم میترسم من نباشم کتکش بزنه الهی بمیرم بچم چقدر ترسیده بود قبلا از مرگ میترسیدم ولی الان اصلا مهم نیس برام انقدر که دارم اذیت میشم  

عزیززززم آخه چرا بچه رو بزنه 

وای دلم گرفت پدر باید مهربونترین دوست بچش باشه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید