2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست

انشالله ب حق این ماه عزیز  هر چی زودتر شماهم بچه دار بشید عزیزم 

پودر زنجبیل روزی دوبار شوهرت بخوره 

پودر گرده گل و پودر نخل خرما هم برا زود بچه دار شدن خوبه باهم قاطی کن بخور روزی دوبار خودت و شوهرت 

سعی کن چیزای گرم بیشتر بخور چیزای سرد نخور رحم ک سرد بشه دیر بچه دار میشی

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

الهی به حق این ماه پر برکت خدا دامنتو سبز کنه عزیزم 🤲

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از همگی خیلی مهربونید من که دیگه باورم شده خدا صدامو نمیشنوه خدا کنه صدا و دعا های شمارو ببینه اگه صلاحمه بهم بده

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

انشالله ب حق این ماه عزیز هر چی زودتر شماهم بچه دار بشید عزیزم پودر زنجبیل روزی دوبار شوهرت بخوره پ ...

شوهرم وضعش خوبه تازه واریکوسلشو عمل کرده دکتر گفت معجزه شده از صفر رسید به 55 درصد 

خودم تنبلی تخمدان دارم دکتر میگه اگه دارو گیاهی بخوری نمی‌ذاره این شیمیایی ها اثر بذارن 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

شوهرم وضعش خوبه تازه واریکوسلشو عمل کرده دکتر گفت معجزه شده از صفر رسید به 55 درصد خودم تنبلی تخمدان ...

ی دکتر تو کرج هست میگن معجزه میکنه هر کسی پیشش رفته باردار شده ولی پیرمرده آمریکا درس خونده

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
ی دکتر تو کرج هست میگن معجزه میکنه هر کسی پیشش رفته باردار شده ولی پیرمرده آمریکا درس خونده

اسمش چیه؟

دکتر من اسمش فاطمه قائدی هستش حیف اینستا ندارم میشه شما پیجشو ببینی بگی کارش چطوره ؟همون که نوشته به صفحه سلامت دکتر قائدی خوش اومدین

اسمش چیه؟دکتر من اسمش فاطمه قائدی هستش حیف اینستا ندارم میشه شما پیجشو ببینی بگی کارش چطوره ؟همون که ...

الان مشخصاتش برات میفرستم 

الان مشخصاتش برات میفرستم

دکتر سید محمد محتسبی

دکتر جراح زنان زایمان از آمریکا 

کرج چهارراه طالقاني باید ساعت ۲ شب بری وقت بگیری یا نهایتا بری وقت بگیری حضوری ولی معلوم نیست تو چه ماهی نوبت بهت بده اکر شب بری اسمتو پشت درش بنویسی میگن همون صبح نوبت میشه ولی غیر ممکنه کسی بره پیشش و نتیجه نبینه

دکتر سید محمد محتسبیدکتر جراح زنان زایمان از آمریکا کرج چهارراه طالقاني باید ساعت ۲ شب بری وقت بگیری ...

ساختران پزشکان پرديس  ۲ شب برو در مطب اسمتو بنویس ۵ صبح ویزیت میشی

عزیزم دلت شکسته 😍🥺خوش به حالت که از ته دلت خواستی 

ان شاءالله خدا به دل شکستت نگاه میکنه توسل کن به امیرالمومنین الهی که حاجتتو بگیری این ماه 

بااون دل شکستت برای منم دعا کن من آی وی اف کردم انتقال جنین دادم ده روز دیگه باید برم آزمایش بدم برام دعا کن

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭