2777
2789
عنوان

خیلی تاپیکا که ازشون تعجب میکنیم

673 بازدید | 54 پست

بعدا معلوم  میشه متعلق به  افغان ها بودن  براهمونه  فرهنگشون  برا ما تعجب اوره وبا ما نمیخونه  ....یبار یکی تاپیک زده بود هرچی فکرشو میکردم  اخه یه ایرنی چطور همچین حرکتی میزنه خودش هیچ  کسی ام نیست بهش بگه  رفتارت  غلطه و زنندس بعد گفتن  افغان بودن .....

همه جا خوب و بد هست....اما کاش خوب وبدشون  توکشورخودشون بود.....بشخصه  درس گرفتم  تو وطن خودم باافتخار بمیرم  باخاری اوره کشور دیگه نشم   البته اونا که برا درسو تحصیلو وتجارتو کار میرن و خیر وبرکت میبرن و افتخار میارن  حسابشون جداست....خوبه مناطق ما افغان نداره وگرنه سکته میکردم ....نژاد پرست نیستم  یا هستم نمیدونم و دلمم برا خیلیاشون میسوزه اما جز فقر و ناامنی چی دارن اکثریت....خوباشون  که به درد ایران میخورن حالا هیچ

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عزچي تاپيك ديدم ك ليرزر شدمواقعا همه إيراني بودن!حرفت درستهولي ربطي به تاپيكا ندارع

اره خب اینم هست ...ولی من یدونش هیچ جوره  تومخم نمیرفت  بعد فهمید افغان بودن  معادلات ذهنیم حل شد 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

پسری که بیاد نی نی سایت کنسله

خواستم بگم ولی جلو خودمو گرفتم که تو گفتی🤣

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️