2777
2789
عنوان

خیلی تاپیکا که ازشون تعجب میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 54 پست
تا حالا میگفتن مردم دزد شدن باور نمی‌کردم این داستانو خوندم دیگه مثل چی از مردم میترسم💔

خیلی جامعه ترسناک شده 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

دختری که از تاپیکا تعجب کنه کنسله

پسری که تو سایت زنونه است بیشتر کنسله

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جامعه ترسناک شده

وای من از بچگی میگفتم نمیخام ظهور بشه میترسم من هنوز زندگی نکردم چند روز به مامانم میگم دعا کن ظهور بشه خیلی خوشحال میشم مامانم میگه یعنی آنقدر وضع  مملکت بد شده تو نظرت عوض شد؟🤣

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یادتونه یه زمانی همه ی تاپیکا از افغانیا بود؟😂😂 وای خودم دو تا از کاربریامو بخاطر اون بحثا از دست دادم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یادتونه یه زمانی همه ی تاپیکا از افغانیا بود؟😂😂 وای خودم دو تا از کاربریامو بخاطر اون بحثا از دست ...

اره  منم خخخخ   الانم  از دست  نرم  خدانکرده

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....